Şampiyonluk gitti Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın bileti kesildi! O isimle görüşmelere başlandı. Takım kupa canavarına emanet

Şampiyonluk gitti Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın bileti kesildi! O isimle görüşmelere başlandı. Takım kupa canavarına emanet

Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'nin şampiyonluk umudu bitti. Galatasaray ile arasındaki puan farkı 5 çıkmış durumda. Sarı-lacivertli takım hem Beşiktaş hem de Galatasaray ile maçları bulunurken şampiyonluğu veren İsmail Kartal'ın bileti kesildi bile. Ali Koç daha fazla dayanamadı. O isimle görüşmelere başlandı. Takım kupa canavarına emanet edilecek. İşte görüşülen o sürpriz isim...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de büyük hayal kırıklığı yaşandı. Dün akşam Sivasspor ile 2-2 beraber kalan sarı-lacivertli ekip şampiyonluğu vermiş durumda. Eleştirilerin hedefinde ise teknik direktör İsmail Kartal bulunuyor. Başkan Ali Koç daha fazla dayanamadı. Şampiyonluk gitti Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın bileti kesildi! O isimle görüşmelere başlandı. Takım kupa canavarına emanet edilecek.

İSMAİL KARTAL'IN BİLETİ KESİLDİ

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, 2-2 berabere kalarak şampiyonluk umutlarını tüketti. Sarı-lacivertli takımın golleri Fred ve İrfan Can Kahveci’den geldi.

yeni-proje-2024-04-23t110548-443.jpg

Alınan beraberlik sonrası teknik direktör İsmail Kartal, hem taraftarlar hem de futbol yorumcuları tarafından ağır eleştirildi. Aldığı kararlar nedeniyle sürekli eleştirilerin hedefinde olan İsmail Kartal gönderiliyor.

FENERBAHÇE KUPA CANAVARINA EMANET EDİLECEK

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Saran’ın dünyaca ünlü İtalyan teknik direktör Antonio Conte ile görüşüyor. Sabuncuoğlu, “Fenerbahçe’de başkan adaylığını açıklayan Sadettin Saran, teknik direktör adaylarıyla görüşmeye başladı. Görüştüğü kişilerden biri de Antonio Conte” dedi.

yeni-proje-2024-04-23t110810-875.jpg

Antonio Conte kariyerinde Chelsea ile bir Premier Lig ve 1 İngiltere Kupası şampiyonlukları yaşadı. Başarılı teknik adam Juventus ile 3 İtalya Ligi şampiyonluğu ve İtalya Süper Kupası, Inter ile 1 İtalya Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN