Türkiye Kupası finalinde Galatasaray taraftarının yoğun protestosuna maruz kalan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Süper Lig şampiyonluk kupasını da bizzat kendisinin takdim edeceğini açıkladı.
Trabzonspor’u mağlup ederek Türkiye Kupası’nı kazanan Galatasaray, kupayı Hacıosmanoğlu’nun elinden almış ancak tören sırasında tribünlerden yükselen tepkiler dikkat çekmişti. Bu olay sonrası gözler, Galatasaray’ın lig şampiyonluğu kutlamasına çevrildi.
Sözcü’de yer alan habere göre Hacıosmanoğlu, gelen tepkilere rağmen geri adım atmayacak. Konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu bu ülkede futbolun amiridir. TFF Başkanı olarak kupayı tabii ki ben vereceğim. Yapılan protestolar beni yıldırmaz, daha çok motive eder. Zaten bugüne kadar hangi başkan eleştirilmedi ki?” ifadelerini kullandı.
Hacıosmanoğlu’nun bu net duruşu, Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasında nasıl bir atmosfer olacağı sorusunu da beraberinde getirdi. Tribünlerin tepkisi ve kupa töreninin nasıl geçeceği şimdiden merakla bekleniyor.
Galatasaraylı isimden TFF Başkanı’na sessiz tepki! Kupa töreninde tokalaşmadı
Muslera dönemi resmen bitiyor! Galatasaray'a 1.99'luk Polonyalı eldiven. Hayırlı uğurlu olsun