Mert Hakan Yandaş'ı bıraktı Ferdi Kadıoğlu'na çattı: Sen Fenerbahçe'nin sahte kabadayısısın

Mert Hakan Yandaş'ı bıraktı Ferdi Kadıoğlu'na çattı: Sen Fenerbahçe'nin sahte kabadayısısın

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçından sonra BTV kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Ümit Özat, Ferdi Kadıoğlu'nu eleştirerek 'Sen bu takımın kabadayısısın' ifadelerini kullandı. Şampiyonluk yarışına da değinen Özat 90 dakikanın ardından 'Şampiyonluk, Ali Koç ile Galatasaray arasında geçiyor' göndermesinde bulundu.

Süper Lig'in 29. haftasında Pendikspor'u zorlansa da 4-1 yenen Fenerbahçe'de oynanan futbol kafalarda soru işareti bıraktı. 5 golün atıldığı 90 dakikanın ardından Ümit Özat, İsmail Kartal'ı eleştirirken, ünlü yorumcunun 'Şampiyonluk yarışı Ali Koç ile Galatasaray arasında geçiyor' sözleri her iki camiada da bomba etkisi yarattı.

FERDİ KADIOĞLU'NUN 1. İŞİ SAVUNMADIR

Tete'nin pozisyonuna penaltı diyenler İrfan Can Kahveci'nin pozisyonuna penaltı değil diyemezler. Ferdi futbolun sahte kabadayısıdır. O kadar laubali oynuyor ki lay lay lom. Yenen golde büyük hatası var, sen gol atma senin ilk işin savunma bana 3. golde atmana ihtiyacım yok sen gol yedirme yeter.

MERT HAKAN TRİBÜNLERE OYNUYOR

Ne oldu bu Oosterwolde'ye! Giloisse maçında öve öve bitiremediler neden? Çünkü Fenerbahçe takım halinde kapanmıştı defoları ortaya çıkmadı. Ama bu maçta açılınca... Mert Hakan Yandaş istediği kadar gol atsın benim gözümde Fenerbahçe'nin futbolcusu değil, Mert Hakan tribünlere oynamayı seviyor.

depophotos-18255306-002.jpg

ŞAMPİYONLUK YARIŞI ALİ KOÇ İLE GALATASARAY ARASINDA GEÇİYOR

Şampiyonluk Ali Koç ile Galatasaray arasında geçiyor. Ali Koç'un verdiği mücadeleyi futbolcular vermiyor. Bu nedir böyle? Çıkın 8'de, 15'de, 30'da 3-0 yap maçı bitir her maç öl diril öl diril böyle futbol mu oynanır? Mert Müldür Avrupa Ligi'ne kayıtlı olmadığı için İsmail Kartal bu maçta Mert'i oynattı çünkü Osayi oynayıp sakatlanırsa Giloisse maçında sağ bek sıkıntısı yaşayacaktı. Pendikspor karşısında 3 tane 8 numarayla çıkmanın sebebi nedir? Ndiaye, Fred'den çok daha iyiydi baya gitti geldi. Galatasaray'ın Ndombele'yi görüp devre arasında Ndiaye'yi almaması çok yanlış.

GALATASARAY KASIMPAŞA'YI YENERSE...

İsmail Kartal'dan bir esneklik beklemeyin. Dzeko çıkar Batshuayi girer, Cengiz çıkar İrfan girer, çok sıkışırsa çift forvete döner. Ama Okan Buruk böyle mi? Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Barış Alper'i farkı farklı yerlerde oynatarak maç kazanmasını bildi. Galatasaray Kasımpaşa'yı yenerse şampiyonluk şansı yüzde 70'ye çıkar. Eğer Fenerbahçe bu oyunla Trabzonspor'la oynarsa...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN