Şampiyonlukta başrol oynamıştı: Fırtına eski yıldızına resmen imza attırdı!

Şampiyonlukta başrol oynamıştı: Fırtına eski yıldızına resmen imza attırdı!

Transfer sezonunun hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, 2021-2022 sezonunda kazanılan tarihi şampiyonlukta başrol oynayan eski yıldızını kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

Transfer sezonunun hareketli takımlarından olan Trabzonspor, 2021-2022 sezonunda elde edilen şampiyonlukta başrol oynayan eski yıldızını kadrosuna kattı. Bordo-mavili ekip, transferi resmen açıkladı. Karadeniz ekibinin eski yıldızı bu gece saatlerinde Trabzon'a gitti.

Trendyol Süper Lig'n 4. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa'nın konuğu olan ve rakibini 1-5 mağlup ederek milli araya moralle giren Hırvat teknik adam Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip eski yıldızını kadrosuna kattığını açıkladı.

Transfer sezonuun başladığı günde bu yana Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas ve son olarak Rayyan Baniya'yı kadrosuna katan Tranzonspor, bu kez de eski yıldızını kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Bordo-mavili ekipten yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Berat Ayberk Özdemir ile 2023-2024 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya; 2023-24 futbol sezonu için 33.000.000.-TL garanti ücret ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Berat Özdemir, özellikle 2021-2022 sezonunda elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.Bordo-mavili forma altında 60 maçta görev alan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu söz konusu karşılaşmalarda 1 gol 1 asiste imza attı.

Bu gece saatlerinde Trabzon'a giden Berat Özdemir, “Burası benim evim. Trabzonspor masadaysa benim için her zaman konu kapanmıştır. Bu transferde de aynısı oldu” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN