Selçuk İnan imzayı resmen attı! Yeni takımı herkesi şaşırttı: Sürpriz anlaşma...

Selçuk İnan imzayı resmen attı! Yeni takımı herkesi şaşırttı: Sürpriz anlaşma...

Son olarak geçen sezon Kasımpaşa'da görev alan Selçuk İnan, yeşil sahalara geri döndü. Genç teknik adam yeni takımıyla herkesi şaşırtan bir anlaşmaya imza attı.

Son olarak geçen sezon Kasımpaşa'da görev alan ancak İstanbul ekibinde aldığı başarısız sonuçların ardından görevine son verilen Selçuk İnan'ın yeni durağı herkesi şaşırttı. Genç teknik adam, artık o takımı çalıştıracak.

Futbolu bıraktıktan sonra Fatih Terim'in ekibine katılarak Galatasaray'da görev alan Selçuk İnan, geçen sezon teknik adamlık hayatının ilk imzasını atarak Kasımpaşa'yı çalıştırmıştı. İstanbul ekibinde alınan başarısız sonuçların ardından görevine son verilen Selçuk İnan, yeşil sahalara geri döndü. 39 yaşındaki genç teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Rumen teknik adam Marius Simudica ile yollarını ayıran Gaziantep FK, takımın başına son olarak Kasımpaşa'yı çalıştıran Selçuk İnan'ı getirdi.

Kırmızı-siyahlı ekipten yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi:

“Gaziantep Futbol Kulübümüz, Teknik Direktör Sayın Selçuk İnan ile 1.5 yıllık anlaşmaya varmıştır. Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz ile yöneticilerimiz Mustafa Kara ve Ömer Çakmak’ın da katıldığı imza töreninde, Selçuk İnan resmi sözleşmeye imza attı. Yeni teknik direktörümüz Selçuk İnan’a kırmızı-siyahlı camiamıza hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz”

Bu sezon Süper Lig'de 28 karşılaşmada 7 galibiyet 7 beraberlik ve 14 yenilgi alarak 28 puan topladı. Selçuk İnan, yönetimindeki Gaziantep FK, pazartesi akşamı Beşiktaş ile karşılaşacak.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN