Semih Kılıçsoy Serie A'da gollerine devam ediyor: Milli futbolcunun golü İtalya'da gündem oldu

Semih Kılıçsoy Serie A'da gollerine devam ediyor: Milli futbolcunun golü İtalya'da gündem oldu

İtalya Serie A’nın 23. haftasında Cagliari, sahasında Hellas Verona’yı 4-0 mağlup etti. Milli futbolcu Semih Kılıçsoy’un da gol attığı maçta ev sahibi ekip üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Milli futbolcu attığı gol sonrasında İtalya manşetlerinde yer aldı.

İtalya Serie A’nın 23. haftasında milli futbolcu Semih Kılıçsoy’un formasını giydiği Cagliari, Unipol Domus Stadyumu’nda Hellas Verona’yı konuk etti. Karşılaşmayı baştan sona üstün oynayan Cagliari, milli futbolcunun da 1 gol attığı maçta sahadan 4-0’lık net bir galibiyetle ayrıldı.

habdx5xxyaadvim.jpeg

Ev sahibi ekip 36. dakikada Luca Mazzitelli’nin golüyle öne geçti. İlk yarının uzatma dakikalarında sahneye çıkan Semih Kılıçsoy, 45+2’de farkı ikiye çıkaran golü kaydetti ve Cagliari devreye avantajlı girdi.

Hellas Verona, 51. dakikada Amin Sarr’ın kırmızı kart görmesiyle karşılaşmanın büyük bölümünü 10 kişi oynadı. İkinci yarıda oyunun kontrolünü tamamen elinde tutan Cagliari, 84. dakikada Ibrahim Sulemana ve 90+1’de Riyad Idrissi’nin golleriyle skoru 4-0’a taşıdı.

Bu sonuçla ligde üst üste üçüncü galibiyetini alan Cagliari puanını 28’e yükseltti. Hellas Verona ise haftayı 14 puanda kapattı. Verona’da forma giyen Victor Nelsson karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı.

Maçta attığı golle öne çıkan Semih Kılıçsoy’un performansı İtalyan basınında geniş yer buldu.

habojmvxoaaucum.jpeg

LA GAZETTA DELLO SPORT: Pisa, Torino ve Fiorentina maçlarını pas geçmişti. Şimdi 40 günde 4 gol. Hepsi de belirleyiciydi. Son golünde ise ömür boyu hayalini kurduğu bir şeyi gerçekleştirmeye karar verdi: Röveşata golü.

CORRİERE DELLO SPORT: Semih Kılıçsoy'un bisiklet vuruşuyla gelen golü VAR kontrolünden sonra geçerli sayıldı. Bu golü geçersiz saymak suç olurdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN