Şenol Güneş'ten taraftarı heyecanlandıran açıklama! Sözleşme detayları belli oldu: 13 yıl sonra bir ilk

Şenol Güneş'ten taraftarı heyecanlandıran açıklama! Sözleşme detayları belli oldu: 13 yıl sonra bir ilk

Hatayspor'a mağlup olan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekibin Fransız teknik adam Valerien Ismael ile yollarını resmi olarak ayırması beklenirken son olarak A Milli Takım'da görev alan Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın başına geçeceği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın sözleşme detayları dahi belli olurken Şenol Güneş Beşiktaş'ın başına geçtiği takdirde 13 yıl sonra bir ilki gerçekleştirmiş olacak.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor'a konuk olan Beşiktaş, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada son dakikalarda yediği golle rakibine 2-1 mağlup oldu. Bu sezon Süper Lig'de ikinci mağlubiyetini alan Beşiktaş, Fransız teknik adam Valerien Ismael ile yolları ayırma kararı aldı.

TAZMİNATI BELLİ OLDU

Beşiktaş ile yollarını ayırmaya hazırlanan teknik direktör Valerien Ismael, bugün yapılan antrenmanda oyuncularla ve tesis çalışanlarıyla vedalaşarak Nevzat Demir Tesisleri’nden ayrıldı. Siyah-beyazlı ekibin Fransız teknik adama sözleşme fesih bedeli olarak 400 bin euro olan tazminat ödeyeceği öğrenildi.

Kartal'ın bu rakamı taksitler halinde ödeyeceği kaydedilirken, Fanatik gazetesinden Orhan Yıldırım'ın haberine göre; Kartal'ın yeni teknik direktörü son olarak A Milli Takım'ı çalıştıran Şenol Güneş oldu.

hamit-2.jpg

SÖZLEŞME DETAYLARI BELLİ OLDU

Beşiktaş, Şenol Güneş ile 2+1 yıllığına anlaşmaya vardı. Güneş'in siyah-beyazlı ekipten yıllık 1.5 milyon euro kazanacağı belirtilirken sözleşmede şampiyonluk ve kupa primlerinin de olduğu kaydedildi.

Tecrübeli teknik adamın sözleşmesinde şampiyonluk primi 250, kupa primi ise 150 bin euro olarak belirlendi. Siyah-beyazlı kulübün Şenol Güneş anlaşma detaylarını resmi olarak kısa süre içinde açıklaması bekleniyor. Şenol Güneş, Cuma günü Beşiktaş'la antrenmana çıkacak. Hafta sonu Ümraniyespor maçında takımın başında olacak.

ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLADI: YARIN...

Öte yandan A Spor'a konuşan 70 yaşındaki teknik adam, siyah-beyazlı ekiple görüşme gerçekleştirdiğini doğrularken taraftarları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Yarını işaret eden Şenol Güneş, "Yönetimle görüştük, yarın belli olur. Beşiktaş taraftarına selamlar. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar." diye konuştu. Güneş'in bu açıklaması sosyal medyadaki siyah-beyazlı taraftarların ilgisini çekti.

Şenol Güneş ile anlaşma sağlandı

13 YIL SONRA BİR İLK

Öte yandan 70 yaşındaki teknik adam siyah-beyazlı ekibin başına geçtiği takdirde Ocak 2005 ve Aralık 2009 dışında ilk defa 'sezon ortasında' bir takımda görev almış olacak.

Güneş her iki sezonda Trabzonspor'un başına geçmiş, 2004-2005 sezonunda Süper Lig'i Fenerbahçe'nin arkasında 2. sırada tamamlarken 2009-2010 sezonunda ise Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmıştı.

Şenol Güneş resmen açıkladı! Beşiktaş'ın başına geçecek mi?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN