Şimdi sıra Avrupa Ligi'nde! Türk voleybolunda hedef 'çifte bayram' sevinci

Şimdi sıra Avrupa Ligi'nde! Türk voleybolunda hedef 'çifte bayram' sevinci

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya ile final mücadelesi verecek. A Milli Erkek Voleybol Takımı ise aynı gün Avrupa Şampiyonası ilk grup maçında Fransa ile karşılaşacak. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ, iki önemli karşılaşmayla ilgili; "Alacağımız çifte zaferle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı halkımız için daha anlamlı kılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Filenin Sultanları 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek final, Filenin Efeleri ise yine 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda ilk grup maçına çıkacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek finalde bugün saat 18.00’de Polonya ile karşılaşacak. Mücadele, Trt Spor tarafından naklen yayınlanacak.

A Milli Erkek Voleybol Takımı ise saat 17.00’de Fransa ile oynayacak. Karşılaşmayı Trt Spor Yıldız canlı ekranlara getirecek.

'ÇİFTE ZAFERLE 30 AĞUSTOS'U DAHA ANLAMLI KILMAK İSTİYORUZ'

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, karşılaşmalara ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Alacağımız çifte zaferle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı halkımız için daha anlamlı kılmak istiyoruz. Voleybolda hedef ülke haline geldik. Bu bizi daha iyiyi yapma adına motive ediyor. Kadınlarda Avrupa Şampiyonası’nda daha önce 2 kez final oynadık. Finalimiz 2 tane var ama şampiyonluğumuz, altınımız yok. Milletler Ligi’nde de böyleydi ama bu eksiğimizi tamamladık. Şimdi Avrupa şampiyonluğuna sıra geldi. Efelerimizin Avrupa Şampiyonası macerası da sonuna kadar devam edecektir. Buna inancım tam.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN