Sinan Engin'den kötü haber geldi! Sevenleri aldıkları haberle kahroldu. Bir devrin sonuna gelindi...

Sinan Engin'den kötü haber geldi! Sevenleri aldıkları haberle kahroldu. Bir devrin sonuna gelindi...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Beyaz Futbol' programı ile milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran eski futbolcu Sinan Engin'den kötü haber geldi. Apar topar karar alıp duyurdu. Sevenleri aldıkları haberle kahroldu. Bir devrin sonuna gelindi. İşte detaylar haberimizde...

Eski futbolcu ve yorumcu Sinan Engin'den kötü haber geldi. Engin, gelecek sezon Beyaz Futbol programında yorumcu olarak görev yapmayacağını açıkladı.

SİNAN ENGİN'DEN KÖTÜ HABER! SEVENLERİ KAHROLDU

Beyaz TV’de ekrana gelen Beyaz Futbol programında yorumcu olarak görev yapan Sinan Engin sevenlerine kötü haberi duyurdu. Sinan Engin, gelecek sezon Beyaz Futbol programında yer almayacağını açıkladı.

Sinan Engin yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki sezon Beyaz Futbol'da yokum. Yoruldum çünkü... Kanal yönetimiyle de konuyu görüştüm umarım kararıma saygı duyulur." ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-04-21t114258-852.jpg

12 YILLIK HİKAYE BURADA BİTECEK

Engin’in kararı onu seven kişiler tarafından üzüntüyle karşılandı. Böylelikle Engin, 12 yıllık serüvenin ardından yorumculuğa veda edecek. Engin’in ne yapacağı merak ediliyor.

SİNAN ENGİN KİMDİR?

Sinan Engin, 4 Kasım 1964 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi. 1974 senesinde Beşiktaş'ın altyapısında oynamaya başlayan Engin, 1982 senesinde profesyonel takıma geçiş yaptı. 1982-89 yılları arasında Beşiktaş formasıyla toplam 99 maça çıkan Sinan Engin, rakip fileleri tam 11 kez havalandırdı. 1989-90 sezonunda Adana Demirspor'da forma giydi ve burada çıktığı 11 maçta 4 gol atma başarısı gösterdi. 1990 senesinde MKE Ankaragücü'ne transfer olan Sinan Engin, 1993 senesine kadar oynadığı takımda toplam 69 maça çıktı ve 24 gol attı.

Futbolculu kariyerinin ardından teknik direktörlük yapan Sinan Engin, ilk olarak 1998 senesinde Kuşadasıspor'da görev aldı. Sonraki yıllarda Boluspor ve Ankraspor'da görev yaptı.

İlerleyen dönemlerde Beşiktaş menajerliğine getirilen Engin, 100'üncü yıl şampiyonluğunun mimarlarından biri oldu.

Yaklaşık 12 yıldır Beyaz Futbol programında görev alan Sinan Engin, son programda 2024/25 sezonunda kanalda olmayacağını duyurdu. Sinan Engin’in farklı bir kanala transfer olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Önümüzdeki aylarda bu konuyla ilgili yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN