Sinisa Mihajlovic lösemi hastalığının tekrarladığını açıkladı

Sinisa Mihajlovic lösemi hastalığının tekrarladığını açıkladı

Serie A takımlarından Bologna'nın teknik direktörü Sinisa Mihajlovic, daha önce tedavi edilen lösemi hastalığının nüksettiğini, bu nedenle yeniden tedavi göreceğini açıkladı.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Bologna'nın teknik direktörü Sinisa Mihajlovic, daha önce tedavi edilen lösemi hastalığının nüksettiğini, bu nedenle yeniden tedavi göreceğini duyurdu.

Sırp teknik adam, bugün düzenlediği basın toplantısında, hastalığının geri döndüğünü açıklayarak bununla yeniden yüzleşeceğini söyledi.

Kemik iliği naklinden sonra iyileşmesinin iyi gittiğini ancak bu hastalığın sinsi bir hastalık olduğunu belirten Mihajlovic şunları söyledi:

"Her zaman olduğu gibi açık oynuyorum. Hastalıktan sonra periyodik analizlerim yapılıyordu. Son analizlerde alarm zilleri söz konusu, hastalığın yeniden ortaya çıkma riski olabilir. Bunu önlemek için tedavi sürecinden geçmem gerekecek. Bu sefer önden davranacağım. Bu hastalık, benim gibi bir rakiple karşılaşmak için çok cesaretli. Tedavi göreceğim. Emin ellerde olacağımı biliyorum. 2,5 yıl öncesine göre ne yapmam gerektiğini biliyorum. Taraftarlarımızdan onlara oyuncularımıza olmalarını istiyorum. Hiçbirimiz bir santim geri adım atmayacağız, pes etmeyeceğiz. Sıralamada yükseleceğiz ve ben de takıma geri döneceğim. Yöneticilere ve camiaya bana gösterdikleri yakınlık için teşekkür ederim.".

Mihajlovic'in açıklamasının ardından sosyal medyada pek çok kurum ve kişi destek mesajları paylaştı.

Sinisa Mihajlovic, ilk kez Temmuz 2019'da lösemi hastası olduğunu açıklamış ve yaklaşık bir yıllık tedavi sürecinin ardından 2020'de iyileşmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN