George Clooney o futbol takımı için temasa geçti

George Clooney o futbol takımı için temasa geçti

Dünyaca ünlü aktör George Clooney, eski Premier Lig takımı Derby Country'nin yaşadığı maddi sıkıntılara çözüm bulabileceğini belirtti ve "Belki bir futbol takımına sahip olmak benim için yeni bir adımdır" sözleriyle takımı alabileceğinin sinyallerini verdi.

Hollywood yıldızı George Clooney, futbol dünyasına olan ilgisini yeni bir boyuta taşıyor. İngiliz futbol takımı Derby Country ile yakın temasta olan oyuncu, kulüp menajeriyle kulübün geleceğiyle ilgili konuşmalara başladı.

NTV'de yer alan habere göre; şu sıralar maddi sıkıntı yaşayan Derby Country’nin geleceği için harekete geçebileceğini belirten 60 yaşındaki oyuncu, takımın menajeri Wayne Rooney ile iletişime geçti.

'ÇOK İYİ BİR TAKIM'

Derby Country ile ilgilenen oyuncu "Derby harika geçmişiyle çok iyi bir futbol takımı. Eminim çok iyi bir geleceği olacak. Daha önce İspanya'daki Malaga Futbol Kulübü ile ilgilenenlerden olup olmadığım sorulmuştu. Çok heyecan verici bir süreçti ama maalesef gerçekleşmedi. Belki bir futbol takımına sahip olmak benim için yeni bir adımdır" diyerek gelecekte takımın başına geçebileceğinin sinyallerini verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN