Rusya, Yusuf Yazıcı'yı konuşuyor: Şubat ve Mart ayına damga vurdu

Rusya, Yusuf Yazıcı'yı konuşuyor: Şubat ve Mart ayına damga vurdu

CSKA Moskova forması giyen milli yıldız Yusuf Yazıcı, Rusya Ligi'nde Şubat ve Mart ayının en iyi oyuncusu seçildi.

Ara transfer döneminde Fransa'nın Lille takımından Rusya'nın CSKA Moskova takımına kiralık olarak transfer olan Yusuf Yazıcı, Moskova takımında gösterdiği performansla ayın oyuncusu ödülüne layık görüldü.

CSKA Moskova'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Alexei Berezutsky, Şubat ve Mart aylarının en iyi teknik direktörü, Yusuf Yazıcı ise en iyi oyuncusu ödüllerini kazanmıştır. Alexei Berezutsky ve Yusuf Yazıcı'yı tebrik ediyoruz."

22 haftası geride kalan Rusya Premier Ligi'nde CSKA Moskova, topladığı 42 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Lider Zenit'in 48, ikinci sıradaki Dinamo Moskova'nın ise 43 puanı bulunuyor.

CSKA Moskova forması altında bu sezon 5 maça çıkan Yazıcı, 6 gol ve 2 asist kaydetti. 25 yaşındaki oyuncu, CSKA Moskova'nın Rubin Kazan'ı geçtiğimiz hafta 6-1 mağlup ettiği maçta hat-trick yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN