Sivasspor'dan hakemlere büyük tepki! 'Bu lig iki takım için oynanıyor'

Sivasspor'dan hakemlere büyük tepki! 'Bu lig iki takım için oynanıyor'

Trendyol Süper Lig'in 14'üncü haftasının kapanış karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u ağırladı. Rakibi karşısında 4-1'lik ağır bir yenilgi alan Sivasspor'da maçın ardından hakemlere büyük tepki geldi. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Caner Osmanpaşa, "Bu lig iki takım için oynanıyor' dedi.

Trendyol Süper Lig'in 14.haftasında Fenerbahçe, sahasında Sivasspor'u ağırladı. Fenerbahçe devre arasına 2-0'lık skorla girerken, karşılaşmanın sonucunda rakibini 4-1 mağlup etti. Fenerbahçe'nin golleri Szymanski, İrfan Can ve Edin Dzeko(2)'dan gelirken, Sivasspor'un tek golünü Manaj kaydetti.

sivas2.jpg

Karşılaşmanın ardından hakeme yoğun eleştirilerde bulunan Sivasspor'da, deneyimli stoper Caner Osmanpaşa açıklamalarda bulundu. Ligde sadece iki takım gibi davranıldığını belirten Osmanpaşa "Ligde 2 takım mı var? Sadece 2 takım için mi ayarlanmış? O zaman biz oynamayalım, iki takım kendi arasında oynasın. Sadece bize olan bir şey değil bu. İlk yarı bir tane penaltıyı nasıl vermezsin? Pendik'e aynısı yapılıyor. Anadolu takımlarının hepsine yapılıyor. Bizim ekmek paramız, mücadelemiz yok mu? O zaman sahaya çıkmayalım 0-3 yazsınlar Anadolu takımlarına. İrfan'a soruyorum 'eline vurdu mu?' diye, 'evet abi yerde vurdu' diyor. Ben yerdeyken elimle gol atabilir miyim? Bir avantaj sağlıyorsun. İlk gol hariç bütün gollerde problem var" ifadelerinde bulundu.

bahattin.jpg

Hakemin yüzde yüz penaltıyı vermediğini söyleyen Charisis "Takımla gurur duyuyorum. Hakem ile ilgili sıkıntılarım oldu. N'Jie'nin pozisyonu yüzde yüz penaltı! Ben rakip oyuncuya hafif dokunduğumda sarı kart gördüm, Dzeko daha sertini yaptı faul bile çalmadı. 3. golde Fenerbahçe'nin ofans oyuncusu Samba Camara'ya faul yapıyor, hakem bunu da görmüyor. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp böyle şeylere ihtiyaçları yok. Fenerbahçe'yi zan altında bırakmak istemiyorum ama hakemlerin bariz hataları var. Nasıl bunları yapıyorlar anlamıyorum" dedi.

charisis.jpg

'BU MAÇ ÖNCEDEN ORGANİZE EDİLDİ'

Hakemin hatalarıyla maçın önüne geçtiğini söyleyen Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl "Bu maçla ilgili nasıl bir değerlendirme yaparız bilemiyorum. Türk futbolu adına kara bir gece bu gece. Maalesef açık seçik bir penaltımız verilmedi, 1-0'dı. 2-1'lik skoru yakaladıktan sonra oyununun üstünlüğünü aldık. Ceza sahası içinde defans oyuncumuza yapılan bir faul sonrası 3. golü yedik. Biz şunu merak ediyoruz, VAR'daki hakemler var mı yok mu, VAR'ın ismini yok diye değiştirelim. Bu pozisyonları nasıl değerlendiriyorlar, anlamadık. Sondaki pozisyonda hakemin ofsaytı görmeyip penaltı çalması bile çok manidar. Biz ne söyleyeceğimizi bilmiyoruz. Ekonomik anlamda takımların arasında uçurum olduğu yerde elimizden geleni yapıyoruz ama bu tip maçların sonuçları önceden mi organize ediliyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN