Arca Çorum FK’da teknik direktör değişikliğine gidildi. Kırmızı-siyahlı kulüp, teknik direktör Uğur Uçar ile yollarını ayırdı. Şubat 2026’da Çorum FK’nın başına geçen Uçar, takımı geçen sezon Trendyol 1. Lig play-off’larında başarıya ulaştırarak kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkarmıştı.
SÜPER LİG’DE 6 MAÇTA 7 PUAN
Uğur Uçar yönetimindeki Çorum FK, Süper Lig’de çıktığı ilk 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.
Kırmızı-siyahlılar sezona Galatasaray deplasmanındaki 2-2’lik beraberlikle başladı. Ardından Kasımpaşa’ya 1-0 ve Beşiktaş’a 6-2 mağlup olan Çorum FK, Eyüpspor’u 3-0, Samsunspor’u ise deplasmanda 5-1 yendi. Son olarak sahasında Alanyaspor’a 2-1 kaybetti.
Uçar’ın görevden ayrılması, takımın milli ara için Antalya’da kampa girmesinin planlandığı dönemde geldi. Çorum FK’nın bir sonraki lig maçında 11 Ekim’de deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşması planlanıyor.
Kulübün yeni teknik direktör konusunda nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.
