Süper Lig'e yükselen son takım Pendikspor oldu

Süper Lig'e yükselen son takım Pendikspor oldu

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Pendikspor ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. Sezonu 3. sırada tamamlayan Pendikspor, finalde Bodrumspor'u 2-1 mağlup etti ve Süper Lig'e yükselen son takım oldu.

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Pendikspor ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. Akhisar Stadyumu'nda oynanan nefes kesen maçta kazanan taraf Pendikspor oldu.

İstanbul ekibine galibiyeti getiren golleri 29. dakikada penaltıdan Adrien Regattin ve 31. dakikada Thuram kaydetti. Bodrumspor'un tek sayısı ise 38. dakikada Hasan Hatipoğlu'ndan (k.k) geldi.

Bu sonucun ardından Pendikspor, Süper Lig'e yükselen son takım oldu. 1. Lig'i lider bitiren Samsunspor ve ikinci tamamlayan Rizespor, daha önce Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazanmıştı.

TARİHİNDE İLK KEZ SÜPER LİG'DE

Öte yandan Pendikspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselmeyi başardı. 1950 yılında kurulan takım, gelecek sezon ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN