Süper Lig'e yükselen son takım Pendikspor oldu

Süper Lig'e yükselen son takım Pendikspor oldu

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Pendikspor ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. Sezonu 3. sırada tamamlayan Pendikspor, finalde Bodrumspor'u 2-1 mağlup etti ve Süper Lig'e yükselen son takım oldu.

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Pendikspor ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. Akhisar Stadyumu'nda oynanan nefes kesen maçta kazanan taraf Pendikspor oldu.

İstanbul ekibine galibiyeti getiren golleri 29. dakikada penaltıdan Adrien Regattin ve 31. dakikada Thuram kaydetti. Bodrumspor'un tek sayısı ise 38. dakikada Hasan Hatipoğlu'ndan (k.k) geldi.

Bu sonucun ardından Pendikspor, Süper Lig'e yükselen son takım oldu. 1. Lig'i lider bitiren Samsunspor ve ikinci tamamlayan Rizespor, daha önce Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazanmıştı.

TARİHİNDE İLK KEZ SÜPER LİG'DE

Öte yandan Pendikspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselmeyi başardı. 1950 yılında kurulan takım, gelecek sezon ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN