Stefan Kuntz ilk kez konuştu: Türkiye'ye gelecek mi?

Stefan Kuntz ilk kez konuştu: Türkiye'ye gelecek mi?

A Milli Takım'da Şenol Güneş ayrılığı sonrası yeni teknik direktör arayışları sürüyor. 1995-96 sezonunda Beşiktaş forması giyen dün TFF'nin davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Alman teknik direktör Stefan Kuntz görüşmelere ilişkin bir açıklama yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) davetlisi olarak İstanbul'a gelen Alman teknik direktör Stefan Kuntz, kişisel Instagram hesabından A Milli Takımla anlaşma iddialarına dair açıklamada bulundu.

'BİR ANLAŞMA HABERİ YOK'

Kuntz yaptığı açıklamada ilk ağızdan TFF yetkilileriyle görüştüğünü belirterek, "TFF'nin davetlisi olarak ilk görüşmeler için İstanbul'daydım. Fakat şu an için verecek bir anlaşma haberi yok" ifadelerini kullandı.

TFF Yöneticisi Hamit Altıntop öncülüğünde birçok teknik adamla görüşmeler sağlayan TFF, Almanya U21 Takımı’nı çalıştıran, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Stefan Kuntz’a teklif götürmüştü.

Alman teknik adamla her konuda anlaşma sağlanırken; Kuntz görüşmeler için İstanbul’a gelmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN