Süper Lig'de şampiyonluk oranları resmen değişti! Artık o takım favori!

Süper Lig'de şampiyonluk oranları resmen değişti! Artık o takım favori!

Trendyol Süper Lig'de 6. hafta geride kalırken Süper Lig'deki şampiyonluk oranları resmen değişti. O takım Süper Lig'de şampiyonluk yarışında favori olarak gösterildi.

Trendyol Süper Lig'de 7. hafta heyecanı bu akşam oynanacak olan Samsunspor- Gaziantep FK karşılaşması ile başlayacak. Süper Lig'de 7. hafta heyecanının başlamasına saatler kala şampiyonluk oranları değişti. O takım Süper Lig'in favorisi haline geldi.

Süper Lig'de erteleme maçlarının tamamlanmasıyla 6. hafta geride kaldı. 7. hafta bu akşam başlayacak. Dün akşam Fenerbahçe'nin evinde ağırladığı Başakşehir'i 4-0 mağlup etmesi ile birlikte şampiyonluk oranları da değişti.

14 sezon aradan sonra 6'da 6 yapan Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimaline verilen şans artarken sarı-lacivertli ekibin şampiyonluk oranı 2.40'tan 2.05'e düştü.

Süper Lig'in son şampiyonu Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın şampiyonluk oranı ise 2.50'den 2.25'e indi.

Adana Demirspor'a 4-2 mağlup olan Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın şampiyonluk oranı ise 4.75'ten 8'e çıktı. Bir önceki sezonun şampiyonu Trabzonspor'un şampiyonluk oranı ise 20 TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN