Teknik direktör Francesco Farioli, Linkedin'de personel arıyor

Teknik direktör Francesco Farioli, Linkedin'de personel arıyor

Alanyaspor teknik direktörü Francesco Farioli, maç analisti ve futbolcu gözlemcisi (scout) aradığını Linkedin'de yayınladığı iş ilanıyla duyurdu. İtalyan antrenörün aradığı özellikleri taşıdığını düşünen futbolseverler, Linkedin üzerinden iş ilanına başvuru yapabilir.

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un teknik direktörü Francesco Farioli, teknik ekibine dahil etmek üzere maç analisti ve scout (futbolcu gözlemcisi/yetenek avcısı) aradığını açıkladı.

İtalyan teknik adamın bu arayışını sadece sosyal paylaşım sitesi Linkedin'de yayınlaması, sosyal medyada futbolseverler arasında tartışma konusu oldu.

francesco-farioli-alanyaspor-scout-ilani-linkedin.jpg

Geriden pasa dayalı oyun felsefesiyle tanınan Francesco Faroli, Türkiye'deki teknik direktörlük kariyerinde Alanyaspor ve Karagümrük'te çalıştı. Bu sezon ise Alanyaspor ile Süper Lig'in ilk 10 haftasında yalnızca 3 galibiyet alabildi.

FRANCESCO FARIOLI'NİN LINKEDIN'DE YAYINLADIĞI İŞ İLANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN