Terim 5 futbolcu ile yolların ayrılmasını istemiş

Terim 5 futbolcu ile yolların ayrılmasını istemiş

Başkan Mustafa Cengiz'in yaptığı açıklamalarında "Çalışmayacağım" dediği Teknik Direktör Fatih Terim'in, Malatya maçı sonrası Albayrak'a sezon planlaması ve transfer raporu bıraktığı ortaya çıktı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Fatih Terim ile çalışmayacağını söylemiş ve ipleri bir anlamda koparmıştı. Ancak, yönetimle ters düşen ve Başkan Cengiz'in, "Çalışmayacağım" dediği Fatih Terim'in Malatyaspor maçı sonrası Abdurrahim Albayrak'a yeni sezon planlaması ve transfer rapor bıraktığı ortaya çıktı. Sözleşmesi sona eren Terim, ayrılmadan önce mevcut yönetime yeni sezonun transfer planlaması hakkında bir rapor sundu.

ARDA TURAN'DAN VAZGEÇMİYOR

Albayrak'a rapor bırakan Terim, sarı-kırmızılı kulüpte sözleşmesi devam eden bazı oyuncularla yola devam edilmemesi gerektiğini belirtti. Terim, sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan Christian Luyindama'nın disiplinsiz davranışlarda bulunduğunu ve yaz transfer döneminde satılmasını istedi. Deneyimli teknik adam, mukavelesi biten Martin Linnes, Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı ve Ömer Bayram ile de yeni sözleşme yapılmamasını bildirdi. Terim, sezon başında takıma katılan Emre Kılınç'ın performansından memnun olmadığını raporuna ekledi ve "Satabilirsiniz" yönünde not düştü.

Tecrübeli teknik adam, Henry Onyekuru'nun da opsiyonunun kullanılmaması yönünde görüş bildirdi.

Fatih Terim ayrıca Arda Turan, Emre Akbaba ve Ryan Donk'la yeni sözleşme yapılmasını da istedi.

Gedson Fernandes ile Halil Dervişoğlu'nun da takıma yeniden kazandırılması yönünde bilgi raporda yer aldı. Dış transferde ise Aytaç ve Alpaslan öncelikli transferler.

Galatasaray, bu rapor üzerine geçtiğimiz günlerde Brezilyalı futbolcu Marcao'nun sözleşmesini 2 yıl uzattı. Galatasaray Sportif AŞ'den yapılan açıklamada, 24 yaşındaki savunma oyuncusunun sözleşmesinin 2023-2024 sezonu sonuna kadar uzatıldığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN