Tete'den Graba'ya yanıt: Berbat bir kaleci

Tete'den Graba'ya yanıt: Berbat bir kaleci

Galatasaray-Kopenhag maçı öncesi ve sonrasında yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla tepki çeken kaleci Kamil Grabara'ya yanıt veren Tete, "Takımını tanımıyorum bile, berbat bir kaleci" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Kopenhag karşısındaki geri dönüşünün kahramanlarından olan Mateus Tete, Kopenhag kalecisi Kamil Grabara'nın maç sonu yaptığı skandal paylaşıma cevap verdi.

TNT Brasil'in Instagram hesabına yorumda bulunan Tete, "Onun oynadığı takımı bilmiyorum bile. Ondan ağlara giden topu çıkarmasını isterdim. Berbat bir kaleci." ifadelerini kullandı.

NE DEMİŞTİ?

Kopenhag kalecisi Kamil Grabara, Galatasaray ile oynadıkları karşılaşmanın öncesinde "Arkadaşımdan Fenerbahçe taraftarlarının daha iyi olduğunu duymuştum" ifadelerini kullanmıştı.

1kapak-003.jpg

Galatasaray-Kopenhag maçının bitimi sonrası Instagram hesabından paylaşımda bulunan Graba skandal ifadeler kullanmıştı. Grabara paylaşımında "O b.k çukurunda 3 puanı hak ettik ama hayat bu! Devam edeceğiz" sözlerini kullanarak haddini aşmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN