TFF'den sürpriz karar! Ertelenen Süper Kupa karşılaşmasının oynanacağı tarih belli oldu...

TFF'den sürpriz karar! Ertelenen Süper Kupa karşılaşmasının oynanacağı tarih belli oldu...

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan kriz sonrasında ertelenen Süper Kupa karşılaşmasının oynanacağı tarih belli oldu. Sürpriz bir karar alan TFF'nin kısa süre içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyor.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Fenerbahçe arasında 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak ev sahibi ülkeyle yaşanan kriz nedeniyle ertelenen Süper Kupa karşılaşmasının oynanacağı tarih belli oldu.

29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanması planlanan ancak karşılaşmaya ev sahipliği yapan Suudi Arabistan ile yaşanan krizin ardından ertelenen Süper Kupa karşılaşmasında düğüm çözüldü. Dev finalin ne zaman oynanacağı netlik kazandı.

Haberler.com'da yer alan habere göre; Pazartesi günü Riva'da toplanan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, maçın bu ayın son haftasında oynanması için çalışmalara başladı. Ocak ayının sonunda oynanması planlanan final karşılaşması nedeniyle Süper Lig takvimi bir hafta kaydırılacak. TFF'nin konuyla ilgili olarak kısa süre içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN