TFF'den sürpriz karar! Ertelenen Süper Kupa karşılaşmasının oynanacağı tarih belli oldu...

TFF'den sürpriz karar! Ertelenen Süper Kupa karşılaşmasının oynanacağı tarih belli oldu...

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan kriz sonrasında ertelenen Süper Kupa karşılaşmasının oynanacağı tarih belli oldu. Sürpriz bir karar alan TFF'nin kısa süre içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyor.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Fenerbahçe arasında 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak ev sahibi ülkeyle yaşanan kriz nedeniyle ertelenen Süper Kupa karşılaşmasının oynanacağı tarih belli oldu.

29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanması planlanan ancak karşılaşmaya ev sahipliği yapan Suudi Arabistan ile yaşanan krizin ardından ertelenen Süper Kupa karşılaşmasında düğüm çözüldü. Dev finalin ne zaman oynanacağı netlik kazandı.

Haberler.com'da yer alan habere göre; Pazartesi günü Riva'da toplanan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, maçın bu ayın son haftasında oynanması için çalışmalara başladı. Ocak ayının sonunda oynanması planlanan final karşılaşması nedeniyle Süper Lig takvimi bir hafta kaydırılacak. TFF'nin konuyla ilgili olarak kısa süre içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN