Toprak Razgatlıoğlu Çekya'da kazandı: Podyumun zirvesine çıktı

Toprak Razgatlıoğlu Çekya'da kazandı: Podyumun zirvesine çıktı

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Çekya'da 2025 Dünya Superbike Şampiyonası'nın (WSBK) 5. ayağında ilk yarışta birinci olarak podyumun zirvesine çıktı.

Dünya Superbike Şampiyonası'nda sezonun beşinci etabı Çekya’da, Most şehrindeki 4,212 kilometrelik Autodrom Most Tvrzova Pisti'nde düzenlendi. Hafta sonunun ilk yarışında piste ilk cepten çıkan Toprak Razgatlıoğlu, ROKiT BMW Motorrad takımıyla kusursuz bir performansa imza attı.

BULEGA’YI GEÇTİ, FARKI KOYDU

Yarışın ilk turlarında Aruba Ducati pilotu Nicolo Bulega ile büyük çekişme yaşayan Toprak, dördüncü turda rakibini geçerek liderliği devraldı. Yarışın geri kalan 18 turunda temposunu koruyan milli sporcu, Most Pisti'nde damalı bayrağı birinci sırada geçti.

İkinci sırayı Aruba Ducati’den Bulega alırken, üçüncülük ise Barni Spark Racing adına yarışan Danilo Petrucci’nin oldu.

GENEL KLASMANDA BULEGA ÖNDE

Yarış sonunda güncellenen genel klasmanda, Aruba Ducati’nin genç yıldızı Bulega 218 puanla liderliğini korudu. Toprak Razgatlıoğlu 189 puanla ikinci sırada yer alırken, Aruba Ducati’den Alvaro Bautista 136 puanla üçüncülük koltuğunda.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN