Trabzonspor bombayı patlattı! Alman devinin dünya yıldızı imzaya geliyor...

Trabzonspor bombayı patlattı! Alman devinin dünya yıldızı imzaya geliyor...

Son haftalarda başarısız sonuçlara imza atan Trabzonspor, bombayı patlattı. Fırtına, Alman dünya devinin yıldız futbolcusuyla el sıkıştı. Transferin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında dün akşam deplasmanda konuk olduğu Beşiktaş'a 2--0 mağlup olarak derbiden mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor, bombayı patlattı. Fırtına, Alman devinin dünya yıldızıyla her konuda anlaşmaya vardı.

Ara transfer döneminde Teklic, Kurbelis, Bakasetas ve Larsen ile yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısını düşüren Trabzonspor, bombayı patlattı. Fırtına, transfer döneminin bitimine sayılı günler kala savunma hattını güçlendirdi.

Danimarkalı sağ bek oyuncusu Larsen ile yollarını ayırdıktan sonra sağ bek pozisyona takviye yapma kararı alan bordo-mavili ekip, Alman devi Borussia Dortmund formasını terleten Belçikalı savunma oyuncusu Thomas Meunier ile anlaşmaya vardı.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun aktardığına göre; Savunma hattını güçlendirme kararı alan Karadeniz ekibi, Borussia Dortmund forması giyen Thomas Meunier'i transfer etmek için prensipte anlaşmaya vardı.

Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro olan Belçikalı savunma oyuncusu bu sezon Alman devinde 9 karşılaşmada görev aldı.

32 yaşındaki savunma oyuncusu futbol hayatı boyunca 417 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 36 gol 52 asiste imza attı. Belçikalı savunma oyuncusu, 2020 yılının yaz transfer döneminde Fransız devi PSG'den ayrılarak bedelsiz şekilde Borussia Dortmund'a transfer olmuştu.

Belçikalı oyuncunun kısa süre içerisinde Türkiye'ye gelmesi ve Trabzonspor'a imza atması bekleniyor.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN