Trabzonspor orta saha transferinde muradına erdi! Fransa'nın yeni Patrick Vieira'sı imzayı atıyor: Resmi açıklama an meselesi!

Trabzonspor orta saha transferinde muradına erdi! Fransa'nın yeni Patrick Vieira'sı imzayı atıyor: Resmi açıklama an meselesi!

Rizespor'a mağlup olan Trabzonspor, orta saha transferinde murada erdi. Fırtına bir süredir kadrosuna katmayı amaçladığı orta saha oyuncusunun transferini tamamladı. Karadeniz ekibi, Fransa'nın yeni Patrick Vieira'sının transferini açıklamak için geri sayıma geçti.

Trendyol Süper Lig'in üçüncü hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Rizespor'a 2-3 mağlup olarak tarihi bir yenilgiye uğrayan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Sezona kötü bir başlangıç yapan bordo-mavili ekip, aradığı orta sahayı Fransa'da buldu. Fırtına, "yeni Patrick Vieira" olarak adlandırılan yıldız orta saha oyuncusunun transferinde mutlu sona ulaştı.

Süper Lig'de Galatasaray'ın ardından Rizespor'a mağlup olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Sezona kötü bir başlangıç yapan bordo-mavili ekip, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Son olarak Yunan orta saha oyuncusu Siopis ve Uruguaylı golcü Maxi Gomez ile yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısını azaltan Trabzonspor, orta saha transferini tamamladı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas ve son olarak Rayyan Baniya'yı kadrosuna katan Trabzonspor, bu kez orta saha defansif orta saha transferini gerçekleştirdi.

Sports Digitale'den Safa Can Konuksever'in aktardığına göre; Bordo-mavili ekip, Fransız temsilcisi Angers formasını terleten 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Batista Mendy'i kadrosuna kattı.

"YENİ PATRİCK VİEİRA" İMZAYI ATIYOR

Bordo-mavili ekibin "Yeni Patrick Vieira" olarak adlandırılan orta saha oyuncusu için Fransız ekibine toplamda 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Konuksever söz konusu gelişme hakkında "Trabzonspor, Batista Mendy için Angers kulübüyle 5 milyon Euro + 1 milyon Euro bonus karşılığında prensipte anlaştı. 23 yaşındaki ön libero ile son görüşmeler yapılıyor." şeklinde konuştu.

23 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon Fransız ekibinin formasını 38 maçta terletirken takımına gol ya da asist katkısı sunamadı.

Genç yıldız bu sezon iki maçta görev alırken 175 dakika sahada kaldı. Fransız orta saha oyuncusu futbol hayatı boyunca ise 118 maçta görev alırken yalnızca 1 gol 1 asiste imza attı.

23 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferinin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor. Fransız orta saha oyuncusunun tarzı Fransa'nın efsane ota saha oyuncusu Patrick Vieira'ya benzetiliyor.

Trabzonspor'da transferin liste başı Batista Mendy - Trabzonspor (TS) Haberleri - Spor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN