Trabzonspor U19, Fenerbahçe'yi farklı geçti

Trabzonspor U19, Fenerbahçe'yi farklı geçti

Bu sezon özellikle UEFA Gençlik Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atan Trabzonspor U19 takımı, Fenerbahçe deplasmanından da galibiyetle ayrıldı.

UEFA Gençlik Ligi'nde Juventus, Atalanta ve İnter gibi Avrupa devlerini eleyerek yarı finale ulaşan Trabzonspor, 31. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe'nin konuğu oldu. Ezeli rakibini 0-2 mağlup eden Trabzonspor, şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü.

Bu sezon 3 İstanbul rakibiyle 6 kez karşılaşan Bordo-Mavili ekip, söz konusu karşılaşmalarda 5 galibiyet elde ederek dikkat çekici bir başarıya imza attı.

Fırtına, Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetle puanını 65'e yükseltti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN