Trabzonspor yeni golcüsünü İsviçre'de buldu! 8 yıl sonra bir ilk! Gol yağdıracak

Trabzonspor yeni golcüsünü İsviçre'de buldu!  8 yıl sonra bir ilk! Gol yağdıracak

11 Ocak'ta açılacak kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirme kararı alan Trabzonspor, hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda hareket eden Karadeniz ekibi, 8 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig'in 15. hafta karşılaşmasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen bordo-mavili ekip, hücum hattına takviye yapma kararı aldı.

Onuachu ve Enis Destan dışındaki hücum oyuncularından beklenen katkıyı alamayan Karadeniz ekibi, transferde 8 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

11 Ocak'ta açılacak olan transfer dönemi öncesinde çalışmalara başlayan bordo-mavili ekip, bir yandan performansı ile beklentilerin altında kalan oyuncularıyla vedalaşmayı hedefliyor. Fırtına bu doğrultuda Umut Bozok ile yollarını ayırma kararı aldı.

Sabah'ın haberine göre; Takıma katıldığı günden bu yana beklentilerin altında kalan Umut Bozok ile yollarını ayırmayı hedefleyen Trabzonspor, devre arasında golcü futbolcu ile vedalaşmayı amaçlıyor. Fırtına, Umut Bozok ile yollarını ayırdıktan sonra ise İsviçre ekibi Young Boys formasını terleten 30 yaşındaki Kamerunlu golcü Jean-Pierre Nsame'yi kadrosuna katmayı amaçlıyor.

Bu sezon Young Boys forması altında 22 maçta görev alan 30 yaşındaki golcü oyuncu, bu karşılaşmalarda 10 gol 2 asiste imza attı.

TARİHE GEÇECEK

Kamerunlu forvet, Trabzonspor'a transfer olması halinde 8 yıl aradan sonra Trabzonspor'a transfer olan ilk Kamerunlu futbolcu olarak tarihe geçecek.

Bordo-mavili ekip, son olarak 2015-2016 sezonunda Kamerunlu orta saha oyuncusu Stéphane Mbia'yı kadrosuna katmıştı. Golcü futbolcunun güncel piyasa değerinin 3 milyon euro olduğu öğrenildi. Bordo-mavili ekibin bu transfer için kısa süre içerisinde hamle yapması bekleniyor.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN