Trabzonspor'a 29 milyon euroluk savunmacı! Fırtına yeni stoperini Ukrayna'da buldu!

Trabzonspor'a 29 milyon euroluk savunmacı! Fırtına yeni stoperini Ukrayna'da buldu!

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor, yaz transfer dönemi için çalışmalara başladı. Fırtına, 29 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı

Trendyol Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Konyaspor'u 1-3 mağlup ederek üçüncülük yarışındaki iddiasını sürdüren Trabzonspor, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Bordo-mavili ekip, 29 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezon başından bu yana savunma hattında büyük sorunlar yaşayan Trabzonspor, yaz transfer döneminde önceliği defans takviyesine verdi. Yeni sezonda daha kaliteli bir savunma hattıyla mücadele etmeyi planlayan bordo-mavili ekip, gözünü 29 milyon euroluk stopere dikti.

Fanatik'in haberine göre; Karadeniz ekibi, daha önce de gündemine gelen Brezilyalı savunma oyuncusu Marlon Santos'u yeniden transfer listesine ekledi. Bordo-mavili ekibin tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı'nın Brezilyalı stoperi uzun süredir takip ettiği ve bu transferde oldukça ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Karadeniz ekibin Abdullah Avcı'nın ısrarla kadroda görmek istediği tecrübeli savunma oyuncusu için kısa süre içerisinde resmen hamle yapması bekleniyor.

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş nedeniyle Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile yollarını ayırarak Brezilya ekibi Fluminense’ye kiralık olarak transfer olan Brezilyalı savunma oyuncusu, sezon sonunda Ukrayna ekibine geri dönecek.

Bordo-mavili ekip, daha önce de transfer etmek için hamle yaptığı savunma oyuncusunu bu kez daha yakından takip ediyor. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 29 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Marlon - Oyuncu profili 2024 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN