Trabzonspor'a 69 milyon euroluk dünya yıldızı! Yer yerinden oynayacak: Fırtına bombayı patlatıyor...

Trabzonspor'a 69 milyon euroluk dünya yıldızı! Yer yerinden oynayacak: Fırtına bombayı patlatıyor...

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, yeni sezonda yıldız oyunculara yönelmeyi planlıyor. Fırtına, bu doğrultuda 69 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Bordo-mavili ekip, 69 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda savunma hattını güçlendirmeyi hedefleyen bordo-mavili ekip, gözünü Almanya'ya dikti.

Sezon başından bu yana savunma hattında büyük sorunlar yaşayan Trabzonspor, defansını güçlendirme kararı aldı. Yeni sezonda hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyunculara yönelmeyi planlayan Trabzonspor, bu doğrultuda 69 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Trabzon yerel basınından Taka'da yer alan habere göre; Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, Alman dünya devi Borussia Dortmund'tan ayrılan Alman savunma oyuncusu Mats Hummels'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Mats Hummels Voted in to Bundesliga All-Time XI - Fear The Wall

Bordo-mavili ekibin, güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 35 yaşındaki savunma oyuncusuyla temasa geçtiği öne sürüldü. Sezon sonunda Alman devine veda etmesine kesin gözüyle bakılan tecrübeli savunma oyuncusunun menajerinin geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldiği ve burada bordo-mavili ekibin başkanı Ertuğrul Doğan ile görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü.

35 yaşındaki yıldız savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 69,70 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Bu sezon Dortmund forması altında 30 maçta görev alan yıldız savunma oyuncusu, bu karşılaşmalarda takımına 3 gollük katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN