Trabzonspor'a 69 milyon euroluk savunmacı! Fırtına yılın transfer bombasını patlatıyor...

Trabzonspor'a 69 milyon euroluk savunmacı! Fırtına yılın transfer bombasını patlatıyor...

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Trabzonspor, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer çalışmalarına başladı. Fırtına, 69 milyon euroluk savunma oyuncusuna kancayı taktı.

Bu sezon Süper Lig'de üçüncülüğü, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, gelecek sezonun transfer planlamasına başladı. Savunma hattını güçlendirmeyi hedefleyen bordo-mavili ekip, 69 milyon euroluk savunma oyuncusuna kancayı taktı.

Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında dün akşam deplasmanda konuk olduğu Konyaspor'u 1-3 mağlup ederek üçüncülük yarışındaki iddiasını sürdüren bordo-mavili ekip, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek yaz transfer dönemi için çalışmalara başladı.

Yeni sezonda hayata geçecek yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyunculara yönelmeyi hedefleyen Trabzonspor, 69 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Fanatik'in haberine göre; Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, Alman dünya devi Borussia Dortmund formasını terleten Alman savunma oyuncusu Mats Hummels'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı

35 yaşındaki Alman savunma oyuncusunun Borussia Dortmund'la sözleşmesi Haziran ayında sona erecek. Bu durumu fırsat bilen bordo-mavili ekip yıldız savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 35 yaşındaki savunma oyuncusu için bugüne dek 69,70 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Mats Hummels Voted in to Bundesliga All-Time XI - Fear The Wall

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN