Trabzonspor'da Abdullah Avcı depremi! Tepki toplayan açıklamalar 'Abdullah Avcı istifa etmeli'

Trabzonspor'da Abdullah Avcı depremi! Tepki toplayan açıklamalar 'Abdullah Avcı istifa etmeli'

Galatasaray'ın ardından Rizespor'da mağlup olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekibin taraftarları üst üste alınan iki yenilgi sonrasında Abdullah Avcı'yı istifaya davet etti.

Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında deplasmanda Rizespor'a mağlup olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Karadeniz ekibinin teknik adamı Abdullah Avcı'nın maçın ardından yaptığı açıklamalar bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı.

Pazar akşamı evinde ağırladığı Galatasaray'a 1-5 mağlup olarak tarihinin en ağır yenilgilerinden biri alan Trabzonspor'da Abdullah Avcı oyuncu tercihleri ve açıklamaları nedeniyle taraftarların hedefindeki isim haline geldi.

Bordo-mavili ekip, 206-2007 sezonundan bu yana ilk kez bir sezonda her iki maçta da Rizespor'a mağlup olurken Karadeniz ekibi tarihinde ilk kez Rizespor'a üst üste iki kez mağlup oldu.

Rizespor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da yenilen golün hemen ardından Avcı'nın defansa yönelik değişiklik yapması ve Filip Benkovic'i oyundan alarak sakatlığını yeni yeni atlatan savunma oyuncusu Joaquin Fernandez'i oyuna alması taraftarı isyan ettirdi.

Avcı, maçın ardından yaptığı açıklamada ise taraftarlardan destek istediğini vurgulayarak "Taraftarlarımızdan bu süreçte sonuna kadar destek olmalarını istiyorum. Telafi edebileceğimiz Kasımpaşa maçı var. Herkesi bekliyorum" açıklamasında bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları sonrasında sosyal medyadaki bazı bordo-mavili taraftarlar Abdullah Avcı'yı istifaya davet etti. Karadeniz ekibinin taraftarları 'Abdullah Avcı istifa etmeli', 'Avcı gidene kadar maç izlemeyeceğim' gibi yorumlarda bulundu.

Bordo-mavili ekip gelecek hafta evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN