Trabzonspor'da sıcak saatler! Başkan Ahmet Ağaoğlu görevi bırakıyor

Trabzonspor'da sıcak saatler! Başkan Ahmet Ağaoğlu görevi bırakıyor

Bu sezon Süper Lig ve Avrupa'da beklentilerin altında kalan son şampiyon Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Süper Lig'de şampiyonluk yarışının gerisinde kalan UEFA Konferans Ligi'nde ise Basel'e elenerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu'nun görevi bırakacağı iddia edildi.

Geçen sezon 38 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ancak bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. 8 Nisan 2018'den bu yana bordo-mavili kulüpte başkanlık görevini üstlenen Ahmet Ağaoğlu'nun görevi bırakacağı iddia edildi.

Sezon başında Danimarka ekibi Kopenhag'a elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkamayarak Konferans Ligi'ne düşen ve orada da İsviçre ekibi Basel'e elenerek tura veda eden Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de de şampiyonluk yarışının gerisinde kalarak bu sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Trabzonspor on Twitter: "Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, Başkan Yardımcımız Ertuğrul Doğan ve Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı bir araya geldi Detaylar???? https://t.co/DKslIwWJOw https://t.co/ll6OKPEoNO" / Twitter

Geçen yıl tarihi bir başarı yakalamasına rağmen bu sezon beklentilerin altında kalan bordo-mavili ekipte teknik adam Abdullah Avcı'nın performansı, takıma katılan oyunculara ödenen bonservis bedelleri ve stadyuma sponsor bulunamaması gibi konular taraftarların tepkisini çekti.

"AĞAOĞLU GÖREVİ BIRAKIYOR"

Yeni Şafak'tan Ali Kemal Yazıcı'nın aktardığına göre; Bordo-mavili ekibin başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili ekipteki başkanlık görevini bırakacak.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Yazıcı, "Acı son... Yıllar sonra mutlu sona ulaştırıp, şampiyonluk apoleti takan Trabzonspor kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu görevini bırakıyor" diye konuştu.

whatsapp-image-2023-03-01-at-23-32-13.jpeg

"CUMARTESİ GÜNÜNE KADAR KARAR VERİLECEK"

Yazıcı kısa süre sonra paylaşımını silerken A Spor muhabiri Yunus Emre Sel, "1-Ay içerisinde ödenmesi gereken 15 milyon Euro seviyelerinde bir rakam var bunun karşılanması için fikir alışverişi yapıldı. 2-Yönetim içerisinden bazı kesimler yenilenme-değişim yani kongreyi dillendirdi. Cumartesi gününe kadar bir karar verilecek." paylaşımında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN