Trabzonspor'dan ayrılan o isim yönetime ateş püskürdü: "Siz gerçek bir 'vasıfsız'sınız!" Taraftarlardan sert tepki

Trabzonspor'dan ayrılan o isim yönetime ateş püskürdü: "Siz gerçek bir 'vasıfsız'sınız!" Taraftarlardan sert tepki

Bu akşam Kızılyıldız'a konuk olacak Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Trabzonspor'un medya biriminde çalışan Levent Tan, bordo-mavili ekipten ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Tan, Karadeniz ekibinin yöneticisi Serdar Ekrem Şirin'i hedef aldı.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu beşinci hafta karşılaşmasında bu akşam Sırbistan'da Rajko Mitic Stadı'nda Kızılyıldız'a konuk olacak.

Bordo-mavili takım Sırbistan ekibini mağlup ederek gruptan lider çıkmanın hesaplarını yapıyor. Kızılyıldız karşılaşmasına motive olan Trabzonspor'da yaşanan gelişmeler bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı.

TRABZONSPORLU YÖNETİCİYE SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ

Trabzonspor'un medya biriminde çalışan ve Trabzon yerel basınının önde gelen isimlerinden Mehmet Tan'ın oğlu olan Levent Tan, bordo-mavili ekipten ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Tan, Karadeniz ekibinin yöneticisi Serdar Ekrem Şirin'i hedef aldı.

Trabzonspor'da flaş ayrılıkLevent Tan

"SERDAR EKREM ŞİRİN DENEN “VASIFSIZ” TARAFINDAN..."

Bordo-mavili ekipte Reklam, Pazarlama ve İletişim birimlerinden sorumlu yönetici Serdar Ekrem Şirin'e sert sözlerle yüklenen Tan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bizde genetik bir özellik var.

Eğer ki bir olay kötüyse, yanlışsa, vasat, çirkin ve basitse içgüdüsel olarak bunun karşısında yer alıyoruz. Rahmetli dedem de böyleydi, rahmetli babam da, ben de. Bunu durduramıyoruz, hele ki konu Trabzonspor olunca hiç duramıyoruz. Ruhumuzda var Ne yazık ki yaklaşık 8 aydır, Serdar Ekrem Şirin denen “vasıfsız” tarafından Trabzonspor’un kötü, vasat, basit, çirkin ve ısrarla yanlış yapması için saplantılı bir gayret gösteriliyor. Muhtelif kişilere defaatle anlatmamıza, uzun uzun izah etmemize, sonuçlarını ve doğuracağı yeni sonuçları büyük bir titizlikle ifade etmemize rağmen derdimizi dinletemedik.

Nazikçe anlattık olmadı, uzun uzun yazdık olmadı… İsyan ettik, ağır konuştuk, sert davrandık, kendimizi hırpaladık, yeri geldi haddimizi aştık yine olmadı. Geldiğimiz noktada “Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar” atasözünün gerçeğe dönüşmesinin önüne geçemedik. Sağlık olsun… Trabzonspor’un büyüklüğü mutlaka onu yeniden olması gerektiği yere, gitmesi gereken raylara oturtacaktır. Trabzonspor’u küçültmeye kimsenin gücü yetmez. Ancak şunun da bilinmesini isterim ki; hayatında aldığı tek ödül “Mehmet Tan özel ödülü” olanlar, Mehmet Tan’ın yarattığı gölgede serin ve itibarlı bir hayat sürenler, yine hayatında elde ettiği her şeyi Mehmet Tan’a borçlu olan bazı şahıslar mutlaka, “vicdan muhasebesi” yapılabilen bir anda tüm bu süreçte yaşananların ağırlığını hissedilecektir. Buna eminim!

Ben Trabzonspor’dan razıyım. Çok güzel insanlar tanıdım, güzel ve özel insanlarda müthiş anılar paylaştım. Ekibimizdeki ve kulübümüzdeki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Mutluluğu da, sıkıntıyı da, hüznü ve kederi de hep birlikte paylaştık. Hepsinin gayretine şahidim, hepsinden Allah razı olsun. Sağlıcakla…"

Trabzonspor Yöneticisi Serdar Ekrem Şirin: Futbolda adalet istiyoruz - YouTubeSerdar Ekrem Şirin

"SİZ GERÇEK BİR 'VASIFSIZ'SINIZ"

Tan, bu açıklamalarının ardından bir kez daha açıklamalarda bulunarak bu sefer de Serdar Ekrem Şirin'in, Trabzonspor'un sosyal medyasını Fanatik gazetesinin eski editörü Caner Kolağasıgil’e emanet ettiğini ve Kolağasıgil’in 'Fanatik Fenerbahçeli' olduğunu iddia etti.

Şirin'den "siz gerçek bir “vasıfsız”sınız" diyerek bahseden Tan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Arkadaşlar günaydın, “Vasıfsız”lığın bazı dereceleri, evreleri vardır. Mesela; şampiyon takımın sosyal medyasını on binlerce başvuru arasından Fanatik Fenerbahçeli Caner Kolağasıgil’e veriyorsanız, siz gerçek bir “vasıfsız”sınız demektir! Fenerbahçeli Caner Kolağasıgil, her fırsatta sizi sabote ediyorsa, ilk fırsatta resmi hesaptan “En Büyük Fenerbahçe” yazabilecek potansiyeldeyse ve siz bunu anlayamıyor, hâlâ çalıştırmaya devam ediyorsanız o zaman siz su katılmamış bir “vasıfsız”sınız demektir!

Eğer ki, daha önce Beşiktaşlı Osman İbiş’i Trabzonspor’un maaşlı elemanı yapıp, sosyal medya tasarımlarını bile bile Trabzonspor düşmanı Beşiktaşlı İbiş’e yaptırıyorsanız, o zaman “vasıfsız”lık sizin ruhunuzda var demektir. Ya da daha önce kendi şirketinize iş yapan Galatasaraylı Cihangir Akkurt’u yine Trabzonspor’un personeli yapıp hiçbir iş yaptırmadan aylarca maaşa bağlıyorsanız, o zaman siz “vasıfsız”lığı alışkanlık haline getirmişsiniz demektir.

Biz hiçbir insana hak etmediği sıfatlar yüklemeyiz. Bir kişiye “vasıfsız” diyorsak, bu onun aslında çok daha fazlasını hak etmesine rağmen, nezaketimizden ödün vermediğimiz içindir!"

GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Tan'ın 'Fanatik Fenerbahçeli' olduğunu iddia ettiği Caner Kolağasıgil, sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada Tan'a yanıt verirken Trabzonspor'daki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

cano.jpgCaner Kolağasıgil

Kolağasıgil, yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Büyük Trabzonspor taraftarına;

Bugün hakkımda sosyal medya üzerinden yaratılmaya çalışan algı ile ilgili açıklama yapma gereği doğmuştur. Hakkımda çıkartılan karalama kampanyasının hiçbir gerçekliği ve geçerliliği yoktur.

14 senelik gazetecilik kariyerim boyunca çeşitli yerlerde başarıyla çalıştım. Bir ay öncesinde ise Trabzonspor Kulübü'nde sosyal medya ekibinin bir parçası olarak çalışmaya başladım. Bu süreçte de tam anlamıyla geçmişimden bağımsız olarak 7/24 çalışma prensibi ile görevimi yürüttüm. Ayrıca bu çalışma sırasında gerekli ekipmana sahip dahi değilken; kendi imkanlarımla işi yürütmeye çalıştım. Hatta iç saha maçında oynanan Monaco maçında evimde internet bile olmamasına rağmen, telefonumun internetiyle maçı takip edip en iyi şekilde sosyal medya hesaplarından vermeye çalıştım. Bu ayrıntıya önem verme nedenim çalışma prensibimin doğru anlaşılmasıdır.

HERHANGİ BİR TARAFTARLIK YAPARAK BUGÜNE KADAR ÖN PLANDA OLMADIM

Gazetecilik kariyerim boyunca Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş, espor ve basketbol haberleriyle ilgilendim. Herhangi bir taraftarlık yaparak bugüne kadar hiç ön planda olmadım. Aksine işime duyduğum saygı nedeniyle, çalıştığım kurum her zaman benim için önceliklidir.

Trabzonspor camiasında da aynı özveri ile göreve başladım. Ancak bu süreçte hakkımda iddialarda bulunan Trabzonspor'un eski personeli Levent Tan isimli şahıs bana işi göstermesi gerekirken kendi görevini bile yerine getirmemiş ve bana zarar vermek isterken Trabzonspor'a zarar vermiştir. Normalde görevi öğreterek yönlendirmesi gerekirken Levent Tan, bir anda işlerimizi engellemeye çalışacak söylem ve hareketlerde bulunmuştur. Bu konu aynı zamanda sosyal medya ekibinin işlerine de zarar vermiştir.

İLK DEFA BÖYLE BİR KARALAMA KAMPANYASI İLE KARŞI KARŞIYA KALDIM

Kariyerim boyunca ilk defa böyle bir karalama kampanyası ile karşı karşıya kaldım. Çalıştığım dönemde Fenerbahçe haberlerini takip ettiğim için bio'mda yer alması ayrıca basketbola sempatim olması nedeniyle Fenerbahçe Beko'nun maçlarını canlı yayında yorumluyor olmam nedeniyle sweatini giydim. Ayrıca Anadolu Efes EuroLeague maçlarını da birçok sefer yorumladım.

İşin özeti bir kariyer hedefiyle çıktığım bu yolda Trabzonspor camiasına hizmet edebilmek için yola çıktım. Yanlış anlaşılma olduysa taraftarlardan özür dileyerek görevimden ayrıldığımı duyuruyorum. Ayrıca hakkımda iddialarda bulunan ve asıl kulübe zarar vermeye çalışan, beni kamuoyunda hedef haline getiren Levent Tan isimli şahsı ve ailem ya da hakkımda şahsıma zarar getirecek her türlü mesajı benimle paylaşan kişilere karşı savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır.

Saygılarımla,"

HESABINI KİTLEDİ

Kolağasıgil’in paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Kolağasıgil, kendisine gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabını kilitledi.

FgE1kGXWAAEWYxz

ŞİRİN'İ İSİTİFAYA DAVET ETTİLER

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında sosyal medyadaki bordo-mavili taraftarlar Serdar Ekrem Şirin'i istifaya davet etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN