Trabzonspor'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a gönderme: Keyfimiz çok yerinde!

Trabzonspor'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a gönderme: Keyfimiz çok yerinde!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarının ardından Trabzonspor sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım geldi. Bordo Mavili ekip şampiyonluk kutlamalarıyla özdeşleşen sevinç videosunu paylaşarak, "Keyfimiz çok yerinde! #İnadıylaŞampiyon" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de 35. hafta geride kalırken Trabzonspor sahasında Antalyaspor ile oynadığı maçın ardından şampiyonluğunu ilan etmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un gündeminde ise Bordo Mavili ekibin şampiyonluk kutlamalarında yaşananlar vardı.

Ali Koç'un oldukça sert açıklamalarda bulunmasının ardından Trabzonspor sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım geldi. Bordo Mavili ekip şampiyonluk kutlamalarıyla özdeşleşen sevinç videosunu paylaşırken, "Keyfimiz çok yerinde! #İnadıylaŞampiyon" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN