Trabzonsporlu Bartra ameliyat oldu

Trabzonsporlu Bartra ameliyat oldu

Trabzonspor’un İspanyol oyuncusu Marc Bartra, Süper Lig’in 13’üncü haftasındaki Trabzonspor - Konyaspor karşılaşmasında burnuna darbe almasının ardından nefes problemi yaşadığı için ameliyat oldu.

Trabzonspor’un İspanyol oyuncusu Marc Bartra, Trabzonspor - Konyaspor maçında darbe aldıktan sonra burun kıkırdağında hasar oluştu. Nefes problemi yaşayan Bartra İspanya’da ameliyat oldu.

Trabzonspor’un sezon başında Real Betis’ten transfer ettiği İspanyol stoper Marc Bartra, Süper Lig’in 13’üncü haftasında oynanan Trabzonspor - Konyaspor maçında burnuna darbe aldı. Maç sonrasında yapılan kontrollerde Bartra’nın burun kıkırdağında hasar oluştuğu belirlendi. Medikal tedavisine başlayan oyuncu, tedaviye cevap vermemesi ve nefes almakta zorlanması nedeniyle İspanya’nın Barselona şehrinde ameliyat oldu.

BARTRA'NIN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Trabzonspor kulübü, İspanyol stoperin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Kulüp doktoru Halil Polat tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Takımımızın Konyaspor ile oynadığı maç sırasında burnuna darbe alan oyuncumuz Marc Bartra’nın Kulak Burun Boğaz konsültan hekimleri tarafından yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda burun kıkırdağında hasar (nasal septum deviasyonu) tespit edilmiş ve öncelikli olarak medikal tedavi önerilmiştir. İlerleyen süreçte oyuncumuzun burundan nefes almakta sorun yaşaması ve medikal tedaviye cevap vermemesi nedeniyle tekrar yapılan değerlendirmesi sonucunda ameliyat olmasına karar verilmiştir. Bu doğrultuda oyuncumuz İspanya’nın Barselona şehrinde başarılı bir operasyon geçirmiştir. Tedavi süreciyle ilgili ilerleyen günlerde ayrıntılı bilgi verilecektir” ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN