Hamsik’ten emeklilik sinyali

Hamsik’ten emeklilik sinyali

Trabzonspor’un Slovak oyuncusu Marek Hamsik, geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonluğu tekrarlayabileceklerini söyledi. Gelecek planlarına da değinen yıldız oyuncu “Sezon sonunda ailem ile oturarak neyin daha iyi olduğuna beraber karar vereceğiz” dedi.

Trabzonspor’un Slovak oyuncusu Marek Hamsik, geçen sezon elde ettikleri başarıları tekrarlayabileceklerine inandığını söyledi. Bordo-Mavililerin Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Antalya’da gerçekleştirdiği kampta basın mensuplarına açıklamada bulunan 35 yaşındaki oyuncu, geçen sene tarih yazdıklarını ifade etti.

Hem ligi kazanıp hem de Süper Kupa zaferi yaşadıklarını hatırlatan Hamsik, “Takımımız için çok önemli anlardı. Geçmiş başarılar geçmişte kalıyor, önümüze bakmamız gerekiyor. İnanırsak bu sene de geçen sene yaptığımız başarıyı tekrarlayabiliriz. Verilen ara sezonun geri kalanına hep beraber hazırlanabilmemiz için iyi bir fırsat oldu. Lig, bu sezon daha yarışmacı. 8 takımın 7 puanlık farkla sıralandığını görüyoruz. Bizim de zirveyle aramızda 6 puan fark var. Kapanabilir bir fark, sadece çalışmamız ve inanmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Geleceğine ailesi ile birlikte sezon sonunda karar vereceklerini belirten Marek Hamsik “Sadece rakamlar üzerinden konuştuğumuz zaman tabii ki iyi olmadığımızı görebiliriz. Her zaman söylenen bir şey var, iyi olan kazanır. En iyi savunma yapan takım şampiyon olur. Bunun üzerine biz de çalışacağız. Yaz sezonuna kadar Trabzonspor ile bir kontratım var. Bunu tamamlamak istiyorum. Sezon sonunda ailem ile oturarak neyin daha iyi olduğuna beraber karar vereceğiz” cümlelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN