Trabzonspor'un eski hocasına büyük şok: Evi soyuldu! 80 bin euroluk zarar

Trabzonspor'un eski hocasına büyük şok: Evi soyuldu! 80 bin euroluk zarar

Trabzonspor'da iki farklı dönemde görev alan tecrübeli teknik adamın evi soyuldu. 70 yaşındaki teknik adamın 80 bin euroluk zarara uğradığı öğrenildi

FURKAN UZUN / KARAR

2005-2006 ve 2014-2015 sezonlarında Trabzonspor'u çalıştıran tecrübeli teknik adam Vahid Halilhodzic, Fransa'daki evine hırsızların girmesiyle şoku yaşadı.

Son olarak Fas'ı çalıştıran ve 4 farklı takımı Dünya Kupası'na taşıyan ilk teknik direktör olarak adını futbol tarihine yazdıran Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'in önceki gün Yvelines'te bulunan evi soyuldu.

80 BİN EUROLUK ZARAR

70 yaşındaki teknik adamın evine giren hırsızlar toplam 80 bin euroluk mücevher, para ve saatleri alarak kayıplara karıştı. Tecrübeli teknik adam polise giderek hırsızlardan şikayetçi oldu.

Son olarak Fas'ın başında görev alan başarılı teknik adam çıktığı 30 karşılaşmada 20 galibiyet ve 3 yenilgi almıştı. 70 yaşındaki teknik adam Ağustos ayında Fas'tan ayrılmıştı.

2005-2006 ve 2014-2015 sezonlarında Karadeniz ekibinde görev alan Halilhodzic, bu karşılaşmalarda 19 galibiyet 13 beraberlik ve 12 mağlubiyet elde etmişti.

Vahid Halilhodzic, Dünya Kupası tarihine geçti

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN