Trabzonsporlu taraftarlardan ezeli rakiplere 'tabut'lu gönderme

Trabzon'da şampiyonluk coşkusu kent genelinde etkisini sürdürüyor. Bordo- mavili taraftarlar renkli görüntüler oluşturarak ezeli rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a göndermede bulundu.

Bu akşam evinde Antalyaspor'u ağırlayacak Trabzonspor sahadan 1 puanla ayrılması halinde bitime 3 hafta kala şampiyonluğu garantileyecek.

38 yıl sonra şampiyonluk sevinci tadacak olan Trabzon'da şampiyonluk coşkusu 7'den 70'e etkisini gösteriyor. Dünyanın çeşitli yerlerinden şehre akın eden Trabzonsporlu taraftarlar renkli görüntüler oluşturuyor.

Bordo-mavili taraftar, ellerindeki tabutları sarı-lacivert, siyah-beyaz ve sarı-lacivert renklere boyayarak ezeli rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a göndermede bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN