Trabzonspor'un efsane ismi geri dönüyor: Taraftarları ayağa kaldıracak hamle: Fırtına bombayı patlatıyor!

Trabzonspor'un efsane ismi geri dönüyor: Taraftarları ayağa kaldıracak hamle: Fırtına bombayı patlatıyor!

Rizespor'a mağlup olan Trabzonspor, gol yollarında yaşadığı sorunu çözmek için eski yıldızını gözüne kestirdi. Fırtına, bordo-mavili forma altında gösterdiği performansla efsaneleşen yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

3. Haftası geride kalan Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın ardından Rizespor'a da mağlup olan Trabzonspor, eski yıldızına kancayı taktı. Bordo-mavili ekip, gol yollarında yaşadığı problemi golcü futbolcuyu takıma kazandırarak çözmeyi amaçlıyor.

Süper Lig'de Galatasaray'ın ardından Rizespor'a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, gol yollarında yaşadığı sorunu çözmek için eski yıldızını gözüne kestirdi. Bordo-mavili ekip, taraftarların gönlünde taht kuran yıldız ismi kadroya katmanın planlarını yapıyor.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas ve son olarak Rayyan Baniya'yı kadrosuna katan Trabzonspor, bu kez gözünü eski yıldızına dikti.

Türkiye'den Zeliha Mangırcıoğlu'nun haberine göre; Takımın başına Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica’yı getiren ve onun isteği doğrultusunda transferde Hırvat pazarına yoğunlaşan başkan Ertuğrul Doğan, takımı ateşleyecek, tribünleri mutlu edecek bir ismin peşine düştü.

Trabzonspor'un, 2021-2022 sezonunda kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme'yi kadroya katmak için kısa süre içerisinde girişimlere başlayacağı öne sürüldü.

Başkan Ertuğrul Doğan'ın Başkan Doğan, Arabistan ekibi Al-Fayha’da forma giyen ancak orada mutlu olmayan Nwakaeme’yi, sezon sonuna kadar kiralamak için teklifte bulunacağı iddia edildi.

Sakatlığı sebebiyle kadroya giremeyen Nwakaeme’nin 10-15 gün sonra sahalara dönebileceği belirtildi. Hoca değişikliği sonrası mutsuz olan Nwakaeme’nin de Trabzonspor’a geri dönmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Nwakaeme, bordo- mavili forma altında çıktığı 145 maçta 57 gol atarken 40 kez de asist yapmış ve bir Süper Lig, bir Türkiye Kupası bir kez de TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı. Nwakaeme geçen sezon 15 gol atarken 11 kez de asist yapmıştı.

Yıldız futbolcu tüm kariyeri boyunca ise 422 maçta görev alırken 130 gol 91 asistlik performans sundu.

"Trabzonspor'u para için mi bıraktın?" dedirtecek transfer! Nwakame'nin yeni takımı şaşırttı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN