Trabzonspor'un efsane isminin yeni takımı herkesi şaşırttı! Amatör Lig'e transfer oldu: Herkesi şaşırtan anlaşma...

Trabzonspor'un efsane isminin yeni takımı herkesi şaşırttı! Amatör Lig'e transfer oldu: Herkesi şaşırtan anlaşma...

Trabzonspor'un unutulmaz ismi herkesi şaşırtan anlaşmaya imza atarak Amatör Lig takımına imza attı. Bordo-mavili ekibin unutulmaz isminin bu transferi futbolseverleri ters köşe yaptı.

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de kötü günler geçiren Trabzonspor'un efsane ismi herkesi şaşırtan bir anlaşmaya imza atarak Amatör Lig takımına transfer oldu. Bordo-mavili ekibin unutulmaz oyuncusunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

2003-2011 yılları arasında bordo-mavili formayı terleterek Trabzonspor'un efsanesi haline gelen Gineli yıldız İbrahim Yattara, sürpriz bir anlaşmaya imza atarak futbol hayatına Sivas’ta faaliyet gösteren amatör bir spor devam etme kararı aldı.

Karadeniz ekibinin unutulmaz ismi, Yattara Sivas Süper Amatör Ligi’nden Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için mücadele eden İmranlıspor’a transfer oldu.

İstanbul’da gerçekleşen imza töreninde İmranlıspor Kulüp Başkanı Adnan Avcı ile Kulüp Avukatı Enes Yüksel de hazır bulundu.
18 Şubat’ta başlayacak play-off mücadelelerinde forma giyecek olan İbrahim Yattara’nın önümüzdeki günlerde İmranlı’ya giderek takımla tanışması ve çalışmalara başlayacağı öğrenildi.İbrahim Yattara, Sivas Amatör Lig takımı İmranlıspor'a imza attı

2003-2011 yılları arasında bordo-mavili formayı terleten efsane futbolcu, Trabzonspor'da 232 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 38 gol 79 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN