Trabzonspor'un eski yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor! Kartal'dan Trabzonspor'dan tarihi transfer çalımı!

Trabzonspor'un eski yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor! Kartal'dan Trabzonspor'dan tarihi transfer çalımı!

Bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş, kış transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara şimdiden başladı. Kartal, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup aşamasının son maçında deplasmanda İsviçre ekibi Lugano ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezon başından bu yana kötü günler geçirerek beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirme kararı alan siyah-beyazlı ekip, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızına kancayı taktı.

Cumartesi günü Fenerbahçe karşısında alınan yenilgi sonrasında Vincent Aboubakar'ı kadro dışı bırakan siyah-beyazlı ekip, devre arasında golcü futbolcu ile yolları ayırmayı planlıyor. Kartal, yeni golcüsünü ise şimdiden belirledi.

Siyah-beyazlı ekibin, 2021-2022 sezonunda Trabzonspor formasını terleterek bordo-mavili ekibin söz konusu sezonda şampiyonluğa ulaşmasında büyük rol oynayan Danimarkalı golcü futbolcu Andreas Cornelius'u kadrosuna katmayı hedeflediği iddia edildi.

Milliyet’ten İrfan Kurtulmuş'a konuşan, Danimarka ekibi Kopenhag'ın golcü futbolcusu Cornelius, "Türkiye’den teklif alırsan geri dönmeyi düşünür müsün” sorusunu “Futbol dünyası o kadar hızlı dönüyor ki bunu inkar edemem. Teklif olması durumunda birçok faktör rol oynuyor” şeklinde yanıtladı.

Cornelius'un gözü rekorda - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

Golcü futbolcunun bu yanıtı Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki iddiaları güçlendirdi. Bu sezon 14 maçta görev alan 30 yaşındaki golcü futbolcu, bu karşılaşmalarda 1 asiste imza attı. Yıldız golcü, Trabzonspor forması altında 49 maçta görev alırken bordo-mavili ekibe 20 gol 6 asistlik katkı sunmuştu.

Kartal'ın Danimarkalı golcüyü kadrosuna katmak için resmi teklif hazırlığında olduğu iddia edildi. Yıldız golcünün güncel piyasa değerinin 2,5 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN