Trabzonspor'un eski yıldızı Emrah Eren, 30 Nisan 2005 tarihinde Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe- Trabzonspor karşılaşması hakkında dikkat çekici açıklamalara imza atarak maçın hakemi Cem Papila'nın Trabzonspor'un şampiyonluğunu engellediğini öne sürdü.
Trabzonspor'un eski savunmacısı Emrah Eren, Bordo-Mavili ekibin 2. sırada tamamladığı 2004-05 sezonu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karadeniz ekibinin eski yıldızı, eski hakem Cem Papila'nın 2005 yılında Trabzonspor'un şampiyonluğunu engellediğini öne sürdü.
Seksen 9 Spor Youtube kanalına konuk olan Emrah Eren, Cem Papila'nın yönettiği ve Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı 30 Nisan 2005 tarihinde Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması hakkında dikkat çekici açıklamalara imza attı.
Eren, hakem Cem Papila'nın söz konusu karşılaşmadaki kararlarıyla Trabzonspor'un şampiyon olmasını engellediğini öne sürdü.
"CEM PAPİLA KASTİ KARARLA ŞAMPİYONLUĞUMUZU ELİMİZDEN ALDI"
Eren açıklamasında "Bizim aleyhimize olan kararları düşünmeden verdi. Türk futbol tarihinin en skandal maçlarından biriydi. 17 hata yaptı 16 tanesi Trabzonspor'un aleyhine oldu. O maçı kazansaydık şampiyon olacaktık. Hatalarla bence hata da değil, kasti kararlarla şampiyonluğumuz o sezon elimizden alındı. Trabzonspor olarak biz o sezon şampiyon olamadık değil, şampiyon yapılmadık"