Trabzonspor, Alanyaspor'a farklı kaybetti

Trabzonspor, Alanyaspor'a farklı kaybetti

Trendyol Süper Lig'de 28. haftanın kapanış maçında Alanyaspor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Fatih Tekke'nin çalıştırdığı Alanyaspor, Karadeniz temsilcisini 3-1 mağlup etmeyi başardı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

STAT: Oba

HAKEMLER: Volkan Bayarslan, Bilal Gölen, Ogün Kamacı

ALANYASPOR: Ertuğrul; Hadergjonaj, Fatih, Aliti, Balkovec, Fer, Richard; Efecan, Oğuz, Sisto; Augusto

TRABZONSPOR: Uğurcan; Meunier, Mendy, Denswil, Eren; Berat, Umut; Bardhi, Visca, Trezeguet; Enis

TRABZONSPOR, ALANYA'YA DİŞ GEÇİREMEDİ

8794850.jpg

Trendyol Süper Lig'de 28. haftanın kapanış maçında Alanyaspor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Alanya Oba Stadyumu'nda oynanan mücadelede hakem Volkan Bayarslan düdük çaldı.

Fatih Tekke'nin çalıştırdığı Alanyaspor, maça hızlı başlayan ekip oldu. Akdeniz temsilcisi, 8. dakikada öne geçti. Ani gelişen ev sahibi atağında topu ceza sahası içerisinde kontrol eden Oğuz Aydın, yerden sert vuruşunda meşin yuvarlağı filelere yolladı. Trabzonspor, kalesinde gördüğü golün ardından baskısını artırdı. Ancak konuk ekip istediği pozisyonları üretemedi. 40. dakikada ise uzun yıllar unutulmayacak bir gol atıldı. Uğurcan Çakır ile Denswil'in anlaşmazlığı sonrası topu önünde bulan Oğuz, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-0'a getirdi.

Soyunma odasına geride giden Trabzonspor, ikinci yarıda baskısını artırdı. Ancak Abdullah Avcı'nın ekibi, Alanyaspor kalesinde tehlike yaratmayı başaramadı. Dakikalar ilerledikçe oyunda dengeyi sağlayan Alanyaspor, 73. dakikada Efecan Karaca ile skoru 3-0'a getirdi. Maçın skorunu ise son dakikada fileleri sarsan Nicola Pepe belirledi.

Alanyaspor'a 3-1 yenilen Trabzonspor, 46 puanda kaldı ve haftayı puansız geçen Beşiktaş ile arasındaki farkı açmayı başaramadı. 6 maçlık aranın ardından galip gelen ev sahibi ise puanını 31'e çıkardı. Trabzonspor, haftaya Karagümrük'ü konuk ederken; Alanyaspor ise Sivasspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Karşılaşma hakem Volkan Bayarslan'ın düdüğüyle başladı.

Trabzonspor, maçın ilk bölümünde oyuna hakim olan taraf konumunda. Konuk ekip, kısa paslarla rakip kalede pozisyon arıyor.

Alanyaspor, 8. dakikada öne geçti. Ani gelişen ev sahibi atağında topu ceza sahası içerisinde kontrol eden Oğuz Aydın, yerden sert vuruşunda meşin yuvarlağı filelere yolladı.

Trabzonspor, 10. dakikada beraberliğe yaklaştı. Edin Visca'nın ceza sahasına çevirdiği topta Trezeguet, kaleci Ertuğrul engeline takıldı.

Trabzonspor, 28. dakikada gole yaklaştı. Meunier'in nefis pasında topla buluşan Bardhi, ceza sahası sağ çaprazından yaptığı vuruşta topu filelere yollayamadı.

Alanyaspor, 40. dakikada öne geçti. Ev sahibi, futbol sahalarında ender rastlanan bir gole imza attı. Uğurcan Çakır ile Denswil'in anlaşmazlığı sonrası topu önünde bulan Oğuz, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi.

Karşılaşmada ilk yarı ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmada ikinci yarı heyecanı başladı.

Trabzonspor, ikinci yarının başlamasıyla birlikte baskısını artırdı. Ancak konuk ekip istediği pozisyonları henüz bulmuş değil.

Alanyaspor, mücadelenin son 20 dakikalık bölümüne 2-0 önde giriyor.

Alanyaspor, 73. dakikada skoru 3-0'a getirdi. Sahneye çıkan Efecan Karaca, Uğurcan'dan dönen topu filelere yolladı.

Maçın skorunu Trabzonspor'dan Nicola Pepe belirledi.

Karşılaşma ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN