Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oldu: İmzalar atılıyor: O isim takımın başına geçiyor

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oldu: İmzalar atılıyor: O isim takımın başına geçiyor

Orhan Ak'ın istifası sonrasında teknik adam arayışlarına başlayan son şampiyon Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekibin yeni teknik adamı belli olmak üzere.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Son olarak deplasmanda Kasımpaşa'ya mağlup olan bordo-mavili ekip pazar akşamı evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Orhan Ak'ın istifası sonrasında teknik adam arayışlarına başlayan Trabzonspor'da hangi ismin Beşiktaş karşılaşmasında takımın başında yer alacağı merak konusu olurken bordo-mavili camiada sıcak gelişmeler yaşandı.

Karadeniz ekibinde Ümraniyespor yenilgisi sonrasında Abdullah Avcı görevinden istifa ederken Avcı'nın istifası sonrasında ise Orhan Ak ile yola devam kararı alındı. Ancak Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü karşısında alınan yenilgi sonrasında da bu kez Orhan Ak görevinden istifa etti.

Genç teknik adamın istifası sonrasında son oynanan Kasımpaşa karşılaşmasında bordo-mavili ekibi altyapı sorumlusu İhsan Derelioğlu çalıştırdı. Karadeniz ekibi sahadan 2-0 mağlup ayrılarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

PİRLO İMZAYI ATIYOR

Kasımpaşa yenilgisi sonrasında teknik adam arayışlarını hızlandıran Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşandı. Karadeniz ekibinin başkanı Ertuğrul Doğan, Sergen Yalçın ile anlaşmaya varamadıklarını duyurdu. Doğan ayrıca 2013-15 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştıran Hırvat teknik adam Slaven Bilic ile masaya oturduklarını açıkladı.

Bilic'in Trabzonspor'un başına geçmesi beklenirken bordo-mavili ekibin Karagümrük'ün İtalyan teknik adamı Andrea Pirlo'da karar kıldığı öğrenildi.

Andrea Pirlo Karagümrük'te Dünya Kupası arasını fırsata çevirmek istiyor - Türkiye Gazetesi

beIN SPORTS'tan Olcay Çakır'ın aktardığına göre; Trabzonspor, dün akşam Andrea Pirlo ile VavaCars Fatih Karagümrük yönetiminden izin alarak bir görüşme gerçekleştirdi. Nihai karar, bugün verilecek fakat büyük ihtimalle Andrea Pirlo ile anlaşıldı.

İtalyan teknik adamın kısa süre içerisinde Karagümrük'ten ayrılması ve Trabzonspor'a imza atması bekleniyor. Bu sezon 29 maçta Karagümrük'ü çalıştıran Pirlo 10 galibiyet 11 beraberlik ve 8 yenilgi aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN