Transferde dev derbi: Beşiktaş ve Galatasaray Jefferson Lerma için karşı karşıya geldi

Transferde dev derbi: Beşiktaş ve Galatasaray Jefferson Lerma için karşı karşıya geldi

Beşiktaş ve Galatasaray, Crystal Palace forması giyen Jefferson Lerma’yı gündemine aldı. Kolombiyalı futbolcunun ayrılığa sıcak bakması transfer yarışını kızıştırdı.

Beşiktaş ile Galatasaray, orta sahadaki mücadele gücünü artırmak adına rotasını Premier Lig’e çevirdi. İki kulübün de transfer listesinde Crystal Palace forması giyen Kolombiyalı futbolcu Jefferson Lerma yer alıyor.

jefferson-lerma-1.webp

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Beşiktaş ile anlaşmaya oldukça yaklaşan ancak Crystal Palace’ın son anda izin vermemesiyle İngiltere’de kalan 31 yaşındaki oyuncu için şartların değiştiği belirtiliyor. Siyah-beyazlı kulüpte Başkan Serdal Adalı’nın, teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda bu transferi sonuçlandırmak adına Londra’ya gitmeye hazırlandığı ifade ediliyor.

Galatasaray cephesi de Jefferson Lerma ile doğrudan temas kurmuş durumda. Sarı-kırmızılılar, Kolombiyalı futbolcunun tecrübesi ve oyun sertliğiyle orta saha rotasyonuna güçlü bir 6 numara eklemeyi hedefliyor.

Crystal Palace'ın büyük bir yapılanmaya gidileceği, bu süreçte Jefferson Lerma ile de yolların ayrılmasının gündemde olduğu kaydedildi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncu için İngiliz kulübünün bir yıllık uzatma opsiyonu bulunsa da, Lerma’nın ayrılma isteği nedeniyle bu hakkın kullanılmayacağı belirtiliyor.

skysports-jefferson-lerma-bournemouth-4380684.jpg

Normal şartlarda transferin yaz döneminde gerçekleşmesi beklenirken, Beşiktaş ve Galatasaray’ın ocak ayı sona ermeden Crystal Palace’ın kapısını çalabileceği konuşuluyor. Bu sezon İngiliz ekibiyle 30 maça çıkan Jefferson Lerma, 4 asistlik katkı sağladı. Kolombiyalı yıldızın güncel piyasa değeri ise 8 milyon euro olarak gösteriliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN