Türkiye ile Hırvatistan maçı öncesinde depremzedeler unutulmadı: Güzel yarınları omuz omuza kuracağız

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nda yapılan Türkiye ile Hırvatistan maçı öncesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler unutulmadı. Kale arkası tribünde depremlerden etkilenen illerin plaka kodlarının olduğu formalar yer aldı. Öte yandan koreografide, "Zorlukları hep beraber aşacağız. Güzel yarınları omuz omuza kuracağız" ifadeleri kullanıldı. Hırvatistan tribünlerinde ise Hırvat ve Türk bayrağının bulunduğu 'Sizinleyiz' mesajı yazan bir pankart açıldı.

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan'ı konuk etti. Bursa Büyükşehir Stadyumu'nda kale arkası tribünde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerin plaka kodlarının olduğu formalar yer aldı.

6663648.jpg

Ayrıca koreografide, "Zorlukları hep beraber aşacağız. Güzel yarınları omuz omuza kuracağız" ifadeleri kullanıldı.

6663872.jpg

Maçın başlamasıyla taraftarlar da futbolculara tezahüratlarıyla destek oldu.

6663749.jpg

HIRVATİSTAN TRİBÜNLERİNDE ANLAMLI PANKART

Maçı Bursa Büyükşehir Belediye Stadı tribünlerinde takip eden Hırvatistan tribünleri de Hırvat ve Türk bayrağının bulunduğu 'Sizinleyiz' mesajı yazan pankart açtı.

is.jpg

DEPREMZEDE ÇOCUKLARDAN MİLLİ TAKIM'A DESTEK

Depremzede çocuklar, A Milli Futbol Takımı'nı desteklemek için Hırvatistan maçında tribündeki yerlerini aldı.

llgs.jpg

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, deprem felaketlerinden etkilenen çocuklarla birlikte A Milli Futbol Takımının 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Hırvatistan ile Bursa'da oynadığı maçı birlikte izledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN