Ergin Ataman'ın yeni takımı belli oldu! Anadolu Efes ile sözleşme yenilememişti, yollar ayrılıyor

Ergin Ataman'ın yeni takımı belli oldu! Anadolu Efes ile sözleşme yenilememişti, yollar ayrılıyor

2017 yılından ber Anadolu Efes'in başantrenörlüğü yapan Ergin Ataman, sezon sonunda takımdan ayrılıyor. Mavi-beyazlı kulüpte geçen 6 sezona iki EuroLeague, iki Süper Lig, iki Türkiye Kupası ve üç Cumhurbaşkanlığı Kupası sığdıran deneyimli antrenör, bu sezon beklentilerin hayli uzağında kaldı. İşte, Ergin Ataman'ın yeni takımı...

EuroLeague'de bu sezon hayal ettiği noktanın bir hayli uzağında kalan Panathinaikos'ta koçluk görevi için gündeme Ergin Ataman ismi geldi.

ergin-ataman-hangi-takimlari-castirdi-4.jpg

TrendBasket'te yer alan habere göre, sezona Dejan Radonjic yönetiminde başlayan Panathinaikos, istenilen sonuçların gelmemesinin ardından Karadağlı koç ile yollarını ayırmıştı.

Radonjic'in ayrılığının ardından Yunan ekibi, başantrenörlük koltuğunu sezon sonuna kadar Christos Serelis'e emanet etti.

ergin-ataman-hangi-takimlari-castirdi-3.jpg

ERGİN ATAMAN'IN YENİ ROTASI EGE'NİN KARŞI YAKASI

Gelecek dönemdeki koç arayışına devam eden Panathinaikos, Yunan basınının iddiasına göre gözünü Ergin Ataman'a dikmiş durumda.

Haberde aktarılan bilgiye göre Yunan ekibi, Ergin Ataman ile ilgilenirken bu birlikteliğin gerçekleşmesinin olumsuz olmadığı belirtildi.

Ayrıca geçtiğimiz salı günü Ergin Ataman'ın Atina'da bulunduğu da çıkan söylentiler arasında.

ergin-ataman-hangi-takimlari-castirdi-2.jpg

ANADOLU EFES İLE SÖZLEŞME YENİLEMEDİ

2017 yılından bu yana Anadolu Efes'te başantrenörlük görevini başarıyla yürüten Ergin Ataman, Anadolu Efes'in başında iki kez EuroLeague, Basketbol Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşarken üç kez Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandı.

Tecrübeli antrenör, Anadolu Efes ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

ergin-ataman-hangi-takimlari-castirdi-1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN