Kadınları taciz ettiği iddia edilen Selami Şahin'den ilk açıklama! Usta sanatçı sessizliğini bozdu: "Sıcak ve samimi..."

Kadınları taciz ettiği iddia edilen Selami Şahin'den ilk açıklama! Usta sanatçı sessizliğini bozdu: "Sıcak ve samimi..."

Usta sanatçı Selami Şahin hakkında ortaya atılan iddia herkesi dehşete düşürdü. 1985 yılından bu yana Didem Şahin ile evli olan Selami Şahin'in sokak ortasında durduğu kadınları taciz ettiği ileri sürüldü. Şahin söz konusu iddialar sonrasında sessizliğini bozarak açıklamalarda bulundu.

Türk Sanat Müziği'nin efsane ismi Selami Şahin'in sokaktan çevirdiği kadınları taciz ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Şahin hakkında ortaya atılan taciz iddiaları herkesi hayretler içerisinde bırakırken Selami Şahin söz konusu iddialar hakkında sessizliğini bozdu.

Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; 74 yaşında olan ve 1985 yılından bu yana Didem Şahin ile evlilik yürüten Selami Şahin, Etiler'deki ünlü bir AVM'nin önünü mesken tutarak yoldan geçen kadınların elini tuttu. Şahin daha sonrasında ise kadınları ofisine davet etti.

TACİZ İDDİASINI YALANLADI

3 çocuk sahibi olan Selami Şahin hakkındaki iddialar herkesi hayrete düşürürken usta sanatçı söz konusu iddiaları yalanladı.

Usta sanatçının şirketinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Selami Şahin hakkında basına ve kamuoyuna yansıyan haberler ile ilgili derinden üzüldüğümüzü bildirmek isteriz. Selami Şahin, bu ülke müziğinin en önemli kilometre taşlarından biridir. Yarım asrı aşan sanat hayatı boyunca şarkılarını halkın ortak duygu ve düşüncelerine göre bestelemiş ve sevenleri ile samimi bir yaşam sürdürmeyi tercih etmiştir. Hayranları ile tokalaşması ve bu görüntülerin medyaya kendisini yıpratacak şekilde servis edilmesi üzerine tarafımızca bir açıklama zorunluluğu doğmuştur.

whatsapp-image-2023-03-29-at-00-35-50.jpeg

Selami Şahin, yıllardır bahsi geçen bölgede iş ve sosyal yaşamını sürdürmektedir. Kendisinin hayranlarıyla yarattığı sıcak ve samimi diyaloglar yanlış yorumlamaya sebebiyet vermiştir. Bu konuda yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır."

whatsapp-image-2023-03-29-at-00-35-50-1.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN