Ümit Özat'tan Acun Ilıcalı'ya zehir zemberek sözler! 'Bugüne kadar hep...'

Ümit Özat'tan Acun Ilıcalı'ya zehir zemberek sözler! 'Bugüne kadar hep...'

Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat, düzenlediği basın toplantısında sarı-lacivertli ekibin genç yıldızı Arda Güler hakkında açıklamalarda buluna Acun Ilıcalı'yı hedef aldı. Özat'ın Ilıcalı'ya yönelik sözleri çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat, sosyal medya hesabı aracılığıyla Acun Ilıcalı'ya sert sözlerle yükledi. Özat'ın açıklamaları sonrasında Acun Ilıcalı'nın vereceği yanıt merak konusu oldu.

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'in ardından İrlanda Premier Ligi’nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC'yi satın aldığını duyurarak dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler hakkında konuşan Acun Ilıcalı, "Premier Lig'de olsaydık, Arda Güler transferinde favori biz olurduk. Arda Güler de bizi tercih ederdi. Futbol kariyerine tam olarak güvendiği bir yerde devam etmek istedi. Türkiye'den transfer avantajım, bana duydukları güven." açıklamasında bulundu. Acun Ilıcalı'nın bu sözleri sarı-lacivertli ekibin efsane ismi Ümit Özat'ın tepkisini çekti.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Ümit Özat, Acun Ilıcalı'ya sert sözlerle yüklendi. Özat'ın paylaşımları kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

"UKALALIĞA BAKAR MISIN YA!"

Acun Ilıcalı'ya 'ukala' diyerek seslenen Ümit Özat, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

"Acun Ilıcalı, "Hayatımdaki mutlulukları sayarsam 20 mutluluğun yedi tanesinde Fenerbahçe vardır." demiş. Sen, Fenerbahçe'yle ilgili büyük düşünmeye başladıktan sonra Fenerbahçelilerin hayatındaki on mutsuzluktan yedisinde sen varsın (Mesut Özil)

Abi şu paranın getirdiği öz güvene, ukalalığa bakar mısın ya! Muhabirliğe devam etsen bunları söyler miydin ya? Premier Lig'de olsan Arda'yı alacaksın ha! Pardon, Arda seni mi tercih edecek? Arda da Tottenham dururken, Fulham dururken, Newcastle, Aston dururken sana gelecek. Bugüne kadar hep kopyala yapıştır yaptığın için başarılı oldun. Futbolda kopyala yapıştır yok. Sen kim güçlüyse, kim göz önündeyse onları yanına alıyorsun. Üç maç kaybetsen küme düşüyordun vizyondan bahsediyorsun."

Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe ve Arda Güler sözleri sonrası Ümit Özat çılgına döndü: Ukalalığa bak

Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe ve Arda Güler sözleri sonrası Ümit Özat çılgına döndü: Ukalalığa bak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN