Ünal Karaman 'Berat Albayrak' iddialarını doğruladı! Ünal hocanın Trabzonspor'dan gönderilme nedeni Twitter paylaşımında gizli

Ünal Karaman 'Berat Albayrak' iddialarını doğruladı! Ünal hocanın Trabzonspor'dan gönderilme nedeni Twitter paylaşımında gizli

Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken bordo-mavili ekibin efsane ismi Ünal Karaman, siyasete atılarak İYİ Parti'ye üye oldu. Karadeniz ekibinin efsane isminin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, bordo-mavili ekipten gönderilmesindeki asıl nedeni de ortaya çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'un efsane ismi ve eski teknik adamı Ünal Karaman siyasete atıldı. İYİ Parti'ye üye olan bordo-mavili ekibin efsane isminin Konya'dan milletvekili aday adayı olacağı öğrenilirken 2019-20 sezonunda Trabzonspor'dan neden gönderildiği de ortaya çıktı. Karaman'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ayrılığın gerçek nedenini ortaya çıkardı.

1990-99 yılları arasında Trabzonspor formasını terleterek efsaneleşen 2018-2019 yılları arasında ise bordo-mavili ekipte teknik direktörlük yapan ve aldığı başarılı sonuçlar ile dikkatleri üzerine çeken Karadeniz ekibinin simge isimlerinden 'Karaboğa' lakaplı futbol adamı Ünal Karaman, siyasete atılarak İYİ Parti'ye üye oldu.

İYİ Parti milletvekili aday adayı olan Ünal Karaman'a rozet Meral Akşener tarafından bizzat takdim edildi - Son Dakika

"YARADAN YOLUMUZA YOLDAŞ OLSUN"

İYİ Parti grup toplantısına katılan efsane isme İYİ Parti lideri Meral Akşener partisinin rozetini taktı. Grup toplantısında açıklamalarda bulunan başarılı teknik adam şunları söyledi:

"Selçuklu kimliğiyle şekillenmiş Mevlana hoşgörüsünün Şiar edinmiş şehrimde anamın atamın tedrisi ile başlayıp Yüce milletimizin gönlüyle damıttığın birikimi memleketimin hizmetine sunmak için buradayım. Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluşuna giden süreçte ateşten çember içerisinde kalmış Anadolu'nun güven ve huzurla yaşanılabilir bir vatan halinde kalmasını sağlamak için bu topraklara düşmüş başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere isimli, isimsiz nice kahramanlara borçlu olduğumuz idrakiyle buradayım.

Cumhuriyetin 100. yılında geleceğin büyük ve güçlü Türkiye'sinin inşası hedefine hizmet edebilmek arzusuyla buradayım. Kader gayrete aşık bir anlayışlı içerisinde Büyük Türk milletinin ve devletinin muzaffer geleceğinin inşası nesillerin yüreğine nakşedeceğimiz medeniyetimizin ihyasına dair heyecanım için buradayım. Büyük ümitlerle çıktığım bu yolda bir iz bırakabilmek Türk milliyetçileriyle yani iyileriyle iyilerle birlikte yol yürümek üzere buradayım. Yaradan yolumuza yoldaş olsun. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum"

Milliyetçi Odak on Twitter: "????Ünal Karaman İYİ Parti'ye resmen katıldı. Grup toplantısında genel başkan Meral Akşener'in rozet takması bekleniyor. https://t.co/qexWaJIXkd" / Twitter

TRABZONSPOR'DAN NEDEN GÖNDERİLDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Karaman'ın memleketi Konya'dan milletvekili aday adayı olacağı öğrenilirken Trabzonspor'dan gönderilme nedeni de ortaya çıktı.

2019-20 sezonunda Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde başarılı sonuçlar almasına rağmen dönemin başkanı Ahmet Ağaoğlu tarafından görevden alınan Ünal Karaman, bordo-mavili yönetim tarafından geçen sezon kazanılan tarihi şampiyonluğun kutlamalarına dahil davet edilmedi. Yaşanan ayrılık sonrasında Ağaoğlu'nun sık sık Ünal Karaman'ı eleştiren açıklamalarda bulunması ise dikkatleri çekmişti.

Karaman'ın Trabzonspor'dan ayrıldığı günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Denizlispor karşısında alınan mağlubiyet sonrasında başarılı teknik adama "Bu nasıl futbol hoca" diyerek tepki gösterdiği, Karaman'ın ise Albayrak'a "Bu nasıl ekonomi diye biz size soruyor muyuz" şeklinde karşılık verdiği ve bu diyalog nedeniyle Karaman'ın görevden alındığı iddia edilmişti.

whatsapp-image-2023-03-23-at-12-16-48.jpeg

ÜNAL KARAMAN 'BERAT ALBAYRAK' İDDİALARINI DOĞRULADI

Karaman'ın İYİ Parti'ye katıldığını sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklayan İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekil İbrahim Özkan, paylaşımında "Trabzonspor’da hocalık yaparken; Berat Albayrak’ın Takım neden bu kadar kötü sorusuna, ben size ekonomi neden bu kadar kötü diye soruyor muyum çıkışını yapan; Milli takım ve Trabzonspor’un Efsane futbolcularından Ünal KARAMAN İYİ Parti Konya Mv Aday Adayı oldu" ifadelerine yer verdi.

Başarılı teknik adamın, Özkan'ın paylaşımını beğenmesi 'demek ki iddialar doğruymuş' yorumlarına neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN