Yusuf Erdoğan Trabzon'da: Yuvama döndüğüm için mutluyum

Yusuf Erdoğan Trabzon'da: Yuvama döndüğüm için mutluyum

Bordo-mavililerin Kasımpaşa'dan transfer ettiği Yusuf Erdoğan Trabzon'a gitti. Havalimanında karşılanan Erdoğan, "4 yıl önce veda ederken hayal kırıklıkları ve gözyaşlarıyla ayrılmıştım. Bugün ise aynı duyguları sevinç gözyaşları olarak geri alıyorum" dedi.

Trabzonspor'un, Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Yusuf Erdoğan, Trabzon'a gitti. Tarifeli uçak ile saat 10.30 sıralarında Trabzon'a inen başarılı oyuncuyu kulüp görevlileri karşıladı.

Yusuf Erdoğan, burada basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, çok mutlu olduğunu aktararak, şunları söyledi:

"Öncelikle çok mutluyum tekrar evime döndüğüm için. Buradan 4 yıl önce veda ederken hayal kırıklıkları ve gözyaşlarıyla ayrılmıştım. Bugün ise aynı duyguları sevinç gözyaşları olarak geri alıyorum. Çok şey kazanmış, tecrübe edinmiş bir Yusuf Erdoğan olarak geri dönüyorum. Bu şampiyonluk kadrosunda olmak benim için bir hayaldi. Çok mutluyum, bu kadroda olmam için bana şans veren hocalarıma ve başkanlarıma çok teşekkür ederim. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım."

Yusuf Erdoğan, sağlık kontrollerinden geçmek üzere kendisini bekleyen araca binerek havaalanından ayrıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN